Så att köpa en ny bil till dealerns Pris

Det är mycket svårt att köpa en ny bil på återförsäljarens priset eftersom återförsäljarna och deras säljare vill tjäna lite pengar. Auto Råd bilköpande hemsida förklarar att återförsäljarna oftast vill göra ett par hundra dollar i vinst. Men, kanske du kan få en ny bil på återförsäljarens verkliga kostnaden om du är patient och villiga att göra en del forskning och shoppa runt. Du kan även ha att vänta på rätt tidpunkt, men det kan löna sig i stora besparingar. Saker du behöver
Faktura pris
holdback informationen
Aktuell incitament Lista informationen
lokala återförsäljare
Visa fler instruktioner
1

Beräkna återförsäljarens verkliga priset, vilket är lägre än fakturabeloppet. Webbplatser som Kelley Blue Book och Edmunds gör faktura information lätt tillgänglig för bilköparna. Men det finns andra faktorer som påverkar vad dealern verkligen betalar till tillverkaren. De flesta tillverkare ger pengar kallas "holdback" till återförsäljaren för varje bil, baserat på dess pris. Det finns också enstaka fabrik till återförsäljare incitament som liknar rabatter, men pengarna går till återförsäljare i stället för bilköpare. Holdbacks och incitament återförsäljare kan hittas online på de flesta av samma webbplatser som lista fakturainformation. Auto Råd anger att incitament kan ändras ofta under hela året.
2

Välj en tid på året när dealern kanske mest desperat efter en försäljning. Återförsäljare är i näringslivet att göra en vinst, som alla andra återförsäljare. De är ovilliga att sälja en ny bil till det pris de betalat för, skenbart, de inte tjänar pengar på affären. Däremot kan de behöva sälja några fler bilar i slutet av en viss månad eller år för att kvalificera sig för särskilda bonusar tillverkarens program. De kan vara villiga att avstå från en vinst på en enskild bil för att uppnå de nödvändiga försäljningssiffror och tjäna bonus.
3

Fråga en säljare eller chef att ringa dig om han kan ge dig ny bil på återförsäljarens pris i framtiden, även om han vänder ner ditt erbjudande när du gör det. Du har ingen möjlighet att veta när en försäljning är desperat behövs, så du kanske inte alltid dyker upp vid återförsäljarens dörr vid rätt tidpunkt för ett fynd. Återförsäljarens omständigheter kan förändras, och du kan få bilen till din önskade pris om du är patient.
4

Tänk mindre än premium fordon. Du är mer sannolikt att få en ny bil på återförsäljarens pris om du väljer en impopulär modell. Återförsäljare är mer villiga att avstå från vinst på långsamtgående fordon bara för att få bort dem från partiet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76573.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.