Startar en fabriksgaranti när du köper Auto ?

Garantier på nya bilar är oftast begränsade i fråga om körsträcka samt varaktighet . Användaren måste ha allt erforderligt underhåll utföras på fordonet för att behålla garantin . Gränser

garantier på nya bilar brukar citeras i sådana termer som tre år /36.000 km , ange både den maximala körsträcka och antal år under vilka tillverkaren ska åtgärda mekaniska problem . Garantin upphör att gälla när någon av dessa gränser har uppnåtts . I detta exempel kommer en bil som kördes för 37.000 miles inom två år förlorar garantin , liksom en tre - och - en - halv - åriga fordon med endast 15.000 miles på det .
Start Datum

startdatum för garantin är den dag du köper bilen , även om bilen har byggts flera månader innan ditt inköpsdatum . Om du är den andra ägaren av bilen och garantin är överförbar , är startdatum det datum som den ursprungliga ägaren köpte bilen .
Dina skyldigheter
< p > för att garantin att förbli intakt , måste du se till att alla nödvändiga underhåll utförs på fordonet . Håll alla pappersarbete att bevisa att arbetet utfördes som planerat och kontakta återförsäljaren omedelbart när du stöter på ett mekaniskt problem .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76845.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.