Hur till Se för tricks Bilhandlare

bilhandlare kan dra många trick på intet ont anande kunder. Om du inte är försiktig, kan du få rippat i denna process utan att ens veta om det. De försäljare på bilhandlare sälja bilar varje dag, och du köper en kanske en gång vartannat år, så de har övertaget. Kunskap kommer att jämna ut spelplanen så att du kan få en rättvis uppgörelse. Instruktioner
1

Berätta säljare som du inte kommer att diskutera rabatter tills du har kommit överens om priset på bilen. Rabatter är avsedda att locka nya bilköpare i utställningslokalen, och de gör. Men rabatter skickas direkt från tillverkaren - de har ingen betydelse för det pris du förhandla om din nya bil. Berätta återförsäljaren att inte ens diskutera rabatten tills du har kommit överens om ett försäljningspris (med andra ord inte låta en rabatt bestämma priset du betalar, håll dig till det nummer du har i ditt huvud innan rabatten appliceras). När du har förhandlat fram priset, se till rabatten är sedan dras av från priset på den slutliga köpebrevet.
2

Undvik att låsa dig till en hög månatlig utbetalning. Försäljaren kommer att fråga vad du är villig att betala varje månad. Oavsett nummer du kasta ut kommer att vara det minsta du någonsin kommer att betala, och oftast kommer de att lägga på en bit av förändringen som de tror att de kan pressa ur dig. Så ge inte dem ett nummer. Tala bara om det slutliga försäljningspriset på bilen. När det är bestämt, kan du räkna ut vad dina betalningar varje månad kommer att bli.
3

Undvik avgifter som är extra moneymakers för återförsäljaren. Förhandla det slutliga försäljningspriset på bilen och sedan om dealern försöker kasta om avgifter efter det, inte samtycker till dem. Tala om för dem att det pris du förhandlat är det pris du betalar, och berätta för dem att bygga några extra avgifter i priset eller du går ut. Om de säger nej så ge dem ett kort med ditt nummer och gå upp och gå ut. De kommer inte att låta dig gå några små avgifter, och om de inte låta dig gå, nästa dealern inte. Från någon annan än dealern
4

Secure finansiering. På så sätt kommer du att ha en säker ränta och om dealern inte kan slå det, sedan glömma deras finansiering och göra det på egen hand. Dessutom, om de kommer in under den nivå du har, se till att räntan inte går upp vid den slutliga försäljningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76377.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.