Hur man förhandla fram ett bra pris på en bil

Att köpa en ny bil eller en begagnad bil är en av de svåraste köptransaktioner du kan göra. När shopping för en bil, betalar forskningen off. Du kommer att vilja besöka återförsäljaren beväpnade med information och kunskap om hur processen fungerar. Instruktioner
1

reda fabriken fakturan. Om det är en ny bil, kommer du vill ta reda på hur mycket fabriken fakturan på bilen är. Det är, hur mycket återförsäljaren betalat för bilen. Även om detta inte kan faktiskt ge dig den "sanna" priset, kommer det att ge dig en bra punkt att utgå ifrån. Du kan hitta många priser återförsäljare faktura på Kelley Blue Book (se Resurser nedan) under avsnittet märkt "Faktura" efter att du har lagt in information om bilen och klickat på "prissättning."
2

Kolla in rabatter . Gör din forskning och ta reda på om dealern erbjuder rabatter eller om det är fabriken rabatter tillgängliga. Ganska ofta kommer auto företag som Toyota, Honda, Mitsubishi och Nissan erbjuda rabatter för att locka kunder att köpa en ny bil. Var inte rädd för att gå bort Addera 3

. Om du har gjort din forskning och vet vad bilen är värd och vad dealern betalat, inte tillåter återförsäljare att mobba dig att tro att du måste acceptera deras "sista" pris. Du kanske blir förvånad över att finna att gå ifrån affären kommer att resultera i ett telefonsamtal senare under dagen och erbjuder ett bättre pris.
4

Undvik att bli övertalad att alternativ som du inte vill. Den nya bilen lukten av skinande nya Lexus eller Toyota Highlander Hybrid kanske bara yr dig att tro att du måste ha den top-of-the-line underhållningssystem eller instrumentbrädan navigationssystemet. Du bör göra en lista över din måste ha bil alternativ i förväg och inte låta återförsäljaren please tusentals dollar på priset för alternativ som du inte vill ha i början.
5

Check används bilpriserna. Om du är i marknaden för en begagnad bil, kolla med både privatpersoner och återförsäljare. Ofta kommer återförsäljarna ut en premie medan individer kommer att ge det bästa priset. Bara vara säker på att få bilen kontrolleras över av en mekaniker!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76317.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.