Hur man hyra bilar för företagsbruk

Leasingbilar för företagsbruk är nödvändigt om du har en stor flotta av fordon som ditt företag måste uppdatera regelbundet. Leasing har många fördelar för företagen, eftersom hyresavtalen har en bestämd tid, varefter fordonet måste återlämnas till långivaren. Många långivare erbjuder leasing avseende tjänstebilar, allt från tillverkare-backed finansbolag som GMAC och Mercedes-Benz Financial till fristående banker som US Bank och Chase. När du vet vilken typ av fordon företagets behov, är lätt att förhandla hyresavtal och övertagandet av ditt fordon. Instruktioner
1

Välj ditt fordon. Gör forskning online eller i person hos återförsäljarna för att hitta den bil som bäst passar ditt företags behov. Beroende på vilken typ av fordon ditt företags behov, kan det finnas många fordon att tänka på.
2

Kontakta en flotta chef. När du har en kort lista över fordon och paket alternativ som fungerar bäst för dina behov, kontakta flottan eller försäljning Internet chefer på lokal återförsäljare. Flottan eller Internet chef har sannolikt en lön plan som belönar volym, inte vinsten, på varje försäljning, så de är vana att sälja ett stort antal fordon för låga per-enhet vinstmarginaler.
3 < p> begära offerter. Om du hyr en bil för företagsbruk, det finns också ytterligare information som du måste ha. Först, tänk på hur länge du vill att ditt företag att ha leasingfordon. Hyresavtalen varierar vanligtvis från 24 till 48 månaders, men kortare och längre hyreskontrakt finns tillgängliga. Också tänka på körsträcka du behöver på varje fordon. Att välja en lägre årlig kilometerersättning per fordon kommer att ge dig lägre månatliga betalningar, men du kommer att få betala överskjutande körsträcka avgifter om du går över kontraktet körsträcka. På den nedre delen, leasingavtal tillåter 10.000 miles per år, upp till en hög av 20.000 miles per år.
4

Jämför offerter. Efter att få offerter från flera återförsäljare, jämföra erbjudanden som fordonsparker. Jämför utrustningen på varje fordon du funderar. Till exempel, kan Volkswagen Credit ha en speciell hyresavtal erbjudande på Jetta som låter dig få fler alternativ på ett fordon för en lägre månadsbetalning än mindre utrustat Chevrolet Malibu leasas genom GMAC.
5

ett val. När du bestämmer hyresavtalet ger som bäst passar ditt företags behov, kontakta flottan chefen och låt honom eller henne veta ditt företag kommer att leasa fordonet från sin återförsäljare. Du kan bli skyldig att underteckna en köparens beställning och faxa det till generalagenten för att visa din avsikt.
6

Slutför pappersarbete. Besök återförsäljaravtalet och slutföra pappersarbetet för ditt köp. Om generalagenten ligger från ditt hemområde, kan återförsäljaravtalet natten pappersarbete så att du kan signera och returnera den i tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76584.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.