Hur får man det bästa priset på en Buick Enclave

köpa bil är inte en enkel process, och om du vill få det bästa priset på en viss bil, såsom Buick Enclave, du kommer att behöva göra några arbeta. Med verktyg som Internet tillgängligt för forskning och för att spara din sko läder, kan du få det bästa priset på din Buick rätt från bekvämligheten av ditt hem. Instruktioner
1

Hitta den genomsnittliga offert för Buick Enclave som du vill. Kontrollera de funktioner som erbjuds och fordonets skick, och se vad återförsäljarna efterfrågar som ett klistermärke pris. Du kan kontrollera webbplatser bilfirma, eller du kan faktiskt gå till återförsäljare i person, men som riskerar att du blir tvungen att kämpa mot ett säljargument medan du fortfarande gör forskning.
2 < p> Gå till Yahoo! Autos hemsida autos.yahoo.com. Denna webbplats kan begränsa priset för en Buick Enclave av ditt postnummer, vilket kan vara till hjälp för att få det bästa priset offerter från återförsäljare som är bekvämt att besöka. Addera 3

Välj Buick enklav som den modell du vill ha och ange ditt postnummer. Klicka på "Go" och på nästa skärm väljer alla de återförsäljare som du vill få offerter från. Klicka på "Go" och sedan på den sista skärmen fylla i din personliga information. Detta kommer att tillåta bilhandlare för att skicka e-post och att ringa dig med offerter.
4

Låt återförsäljarna du valt ringa eller maila dig med offerter på Buick Enclave. Om en återförsäljare samtal med ett citat du gillar, be försäljaren att uttrycka det i skrift och skicka den till dig. Detta skapar en post som du kan ta med dig senare.
5

Gå till återförsäljaravtalet som gav dig den bästa citat. Be att få se den säljare du jobbat med på nätet, och se till att du har en tryckt kopia av e-citat du fick. När du pratar med online-representant du träffade, är allt som återstår för att slutföra försäljningen till det pris du kommit överens om.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76879.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.