Hur du köper en Mini-cooper

En Mini-cooper är en bränslesnål brittisk coupe känd för sin kantighet stil och färgstark historia som en racerbil. För genomsnittskonsumenten, Mini-coopers ger en kompakt men rymlig åktur med snygga, individuella mönster. De återinfördes i USA 2002 efter att först visas på 1960-talet. Mini-coopers är lika roligt att köpa eftersom de är att köra, och är förvånansvärt billigt för trendiga bil. Instruktioner
1

Besök din lokala Mini-Cooper-återförsäljare för en provkörning. Det finns Mini-Coopers att välja mellan, inklusive konvertibler och högpresterande Cooper S och Cooper S cabriolet.
2

Look för incitament och rabatter från din lokala återförsäljare. De kan erbjuda kontanter rabatter eller låg ränta finansiering utöver Mini-cooper s ordinarie sparprogram.
3

Interagera med din försäljare. Ställ frågor som du provköra bilen. Tänk på din dagliga pendlar och vad det innebär, och kostnaden för försäkring och underhåll innan du bestämmer dig för en viss modell.
4

Designa din egen Mini-Cooper. Välj din egen kropp färg, detaljer, tak, även sittbrunnen stil från en lista över tillgängliga poster. De flesta funktioner är standard och vissa, som metalliclack eller en brittisk racing gröna tak, kostar extra. Det finns en "bygga din egen mini" alternativet på Mini-cooper hemsida så att du kan experimentera med olika mönster.
5

Välj ett finansieringsalternativ. MINI erbjuder flera program, inklusive mini-select, ägarens val, en enkel avbetalningsplan, traditionell finansiering, leasing och ett program för nya högskoleexamen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76280.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.