Hur man hyra en Mini Cooper

Så du allt gjort med att söka efter en ny bil, och du har beslutat att gå med en Mini Cooper. Det är bra på gas, liten på utsidan, stor på insidan, pålitlig och en bra valuta för pengarna så länge du får den perfekta hyresavtalet affären. Låt oss titta på vad som behövs för att leasa en ny Mini Cooper. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
Hur att hyra en Mini Cooper
1

Gör din shopping på nätet. Ta en titt på några webbplatser som erbjuder leasing offerter från återförsäljarna. Cars.com, Edmunds.com, CarsDirect.com och AutoBytel.com är bara några platser som du kan få flera offerter från återförsäljare som du väljer. (Se referens.)
2

Vet vad du vill. Räkna ut exakt vad du behöver för din hyra för att få den bästa prissättning. Räkna ut de färger och alternativ du vill ha, hur många miles per år du behöver för din hyra, hur länge en term och hur mycket handpenning du är bekväm med att sätta mot din hyra.
3

Vara ekonomiskt redo. Kontrollera din online kredit värdering och se till att det inte finns några fel eller sena betalningar som kan hindra din få godkännande från banken när det är dags att få din nya Mini Cooper. (Se Resurs 2.)
4

välja en vinnare. Få tillbaka alla de citat från handlare du kontaktas och välja den bästa citat. Schemalägg en dag och tid att gå in i återförsäljaravtalet för att plocka upp din nya Mini Cooper. Många gånger kan du ha bilen fylld med gas och detaljerat innan du ens kommer dit för att minimera den tid som spenderas på generalagenten.
5

Få dina papper i ordning. När du går in i återförsäljaravtalet, behöver du vanligtvis tre viktigaste saker för dem att bearbeta alla papper: ett giltigt körkort, ett giltigt försäkringskort (ej gått ut) och en ifylld och undertecknad kreditansökan. Om du inte har en kreditansökan på dig, kan du fylla alltid en ut när du kommer dit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76476.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.