Så att köpa en ny bil

Så spännande som det är att äga en ny bil, många människor fruktar shopping för en. Gör din forskning innan du beger dig ut, och den erfarenheten kan vara ganska smärtfritt. Du kan undvika köpslående helt genom att handla på nätet via en bil mäklare (se Så att köpa eller sälja en bil på nätet). Eller gå till ett "nej pruta" återförsäljaravtal som Saturnus där priset inte förhandlas. Saker du behöver
Kopior av din kredit rapport
Visa fler instruktioner
1

ta en ordentlig titt på din vinst och överväga dessa faktorer: vem kommer att köra bilen och där, hur många passagerare betyder behöver bära, hur mycket är du villig att betala, kommer du finansiera det och i så fall, kan vilken typ av månatlig betalning du har råd,? och hur mycket kostar det att försäkra

2

Lär dig så mycket du kan om vilka säkra, välbyggda bilarna i klassen du funderar behålla sitt värde längre än andra. Provköra dina bästa val för att hjälpa dig att besluta om en modell och att lära sig om priser och alternativ.
3

Innan du åta sig en modell, forskning dess säkerhet och kostnaden för underhåll historia genom konsument rapportering organ, tidskrifter auto, berättelser tidningar och webb webbplatsen recensioner av fordonet. Kontakta National Highway Administration Traffic Safety för att se om det har skett en återkallelse på modellen (se Resurser).
4

När du har valt ett alternativ paket, trim nivå och möjliga färger, du ' är redo att handla. Forskning bilens prissättning genom auto försäljning webbplatser, återförsäljarnas tidningsannonser och Konsument opinionsbildning som Consumer Reports som jämför priser och lista rabatten uppgifter (se Resurser).
5

Få en kopia av din kredit Rapport från en kostnadsfri tjänst, såsom Experian (se Resurser). (Se även Skaffa Bilförsäkringar.) Se till att det inte finns några problem som kan kosta dig en anständig finansiering ränta eller sjunker affären helt
6

undersöka andra finansieringsalternativ förutom dealer's -. Dig kanske få ett bättre pris på en Credit Union eller bank.
7

Arbete telefonen och Internet för att hitta en återförsäljare med den bil du vill ha, så ta med din forskning om prissättning och rabatter med dig. Ställa massor av frågor och visa att när du inte har bråttom, du menar allvar med att få en rättvis uppgörelse. Vara utvilad och välnärda innan du förhandla om din bil. Du vill vara alert, bekväm och i dina element. Vara redo att gå, om du inte får det pris du letar efter.
8

Fråga återförsäljaren om särskilda beställa den exakta alternativ och färg för fordonet om du inte ser vad du vill ha på tomten. Det kan ta en månad eller så för din bil ska levereras, men om du inte är i en rush, kan detta vara vägen att gå. Också fråga om återförsäljare bilar, som kan ha några miles på dem, och därmed är billigare.
9 p Om du är nöjd med priset och fordon, är det dags att komma ner till den praktiska gritty och underteckna kontraktet. Läs den noga: Det bör tydligt förklara försäljningspriset, handpenning, andrahandsvärde på din tidigare bil (om tillämpligt), destination avgift, moms, totalkostnad och lån. Se till att inga extra kostnader tillkom som du inte diskutera. Tillverkarna betalar återförsäljaren för att få en bil redo för sin nya ägare, så försök prata din återförsäljare av återförsäljare-prep avgifter.
10

Diskutera garantier grundligt, och förstå vad de täcker. Jämför garantier för fordon på tillverkarnas webbplatser och på andra (se Resurser).
11

Underteckna kontraktet, skriv din check och visa försäkringsbevis för att fylla i pappersarbete för Department of Motor Fordon.
12

inspektera bilen innan du tar besittning. Det är din chans att fånga några tillverkande oegentligheter samt skador på kroppen, som återförsäljaren ska fixa utan kostnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76267.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.