Hur köper en Terrafugia

Terrafugia är ett ord från latin som betyder "fly jorden," och det är precis vad den här bilen kommer att göra. Den Terrafugia - en bil kan både enheten och fluga - har godkänts av Federal Aviation Administration. Detta är den första flygande bil att flytta in i produktionen, och företaget tar reservationer. Instruktioner
1 Du behöver ett körkort som kvalifikation för en sport pilot certifikat.

Få ett certifikat sport pilot, som krävs för att manövrera Terrafugia. Ditt körkort kommer att tjäna som bevis på medicinsk lämplighet. Begränsningar postat på ditt körkort kommer att gälla för flygningar samt. Flyg ett minimum av 20 timmar. Minst 15 timmar måste vara inloggad med en instruktör och minst fem timmar måste vara solo. Studera för FAA kunskapstest (se Resurser). Passera en praktisk flygning examen med en FAA-utsedda examinator.
2

Besök Terrafugia webbplats (se Resurser). Klicka på "Boka din dag"-knappen. Du kan boka på nätet, eller klicka på länken för att ladda ned och skriva ut blanketter om du föredrar att boka via mail. Läs avtalsvillkoren noggrant innan du boka Terrafugia. Använd ditt VISA, MasterCard eller American Express-kort för att betala din $ 10.000 insättning. Du kommer att få ett paket som inkluderar en insättning intyg som visar din plats i produktionen ordning.
3

På Terrafugia hemsida, klicka på "Kontakta oss"-fliken och registrera dig för nyhetsbrev och e-postlista. Nyhetsbrevet kommer att hålla dig à jour med utvecklingen av Terrafugia. Bilen väntas börja rulla av produktionslinjen under 2011, med en beräknad köpeskilling av $ 194.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76637.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.