Så här kontrollerar du status på en fabrik Car Order

Den bilköp är en stor investering . Bilar kommer med många tillgängliga alternativ inklusive färg färg , lack , hjul , taklucka , specs motor , in-dash alternativ , tyger sits och en mängd andra alternativ . Det kan vara svårt att hitta en bil med alla de alternativ du vill . Ibland är det nödvändigt att beställa ett fordon direkt från biltillverkarna fabriken . När en fabrik fordon beställs , måste den beställas från en lokal ny bilhandlare som kommer att förse dig med en beräknad tidpunkt för färdigställande och leverans . Om din bil inte är tillgänglig vid detta datum , är det viktigt att kontrollera status för din beställning . Instruktioner
1

Kontakta den nya bilfirma där du gjorde din beställning fabriken bil . Be att få tala med säljare som hjälpt dig med din beställning .
2

Be att få tala med någon i affärer eller finansiering kontoret , om din säljare är inte tillgänglig . Ytterst är det så att fabriken lämnade av någon i kontoret , så de bör kunna hjälpa dig .
3

Ge personen hjälpa dig med löpnummer eller annan identifierande information från din pappersarbete . Om du uppmanas att fordonet inte är klar , fråga hur ofta du ska följa upp att kontrollera status för din beställning från fabriken . Fortsätt att följa upp med kontaktpersonen på generalagenten tills fabriken bilen kan hämtas upp .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76836.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.