Hur mycket ska jag spara för att köpa en bil ?

Du har bestämt att du behöver en bil , men du kan inte råd med en just nu . Bilen måste vara pålitlig , prisvärd och snygg . Ditt första steg mot sparande är att avgöra vilken typ av bil du vill ha och vilken återförsäljare att köpa bilen från --- detta kommer att hjälpa dig att bestämma hur mycket du behöver spara . Betala kontant
p Om detta är din första bil , kan det vara klokt att leta efter en begagnad billig och pålitlig bil . Om du sparar mellan $ 1,000 och $ 3000, kan du ofta köpa en pålitlig begagnad bil , även om det kommer mest sannolikt att vara en äldre modell , före 1999 , med massor av miles . En besparing mellan $ 3.000 och $ 5000 kan hjälpa dig att köpa en nyare modell begagnad bil som ofta är i utmärkt skick . Ny modell begagnade bilar är mellan 1999 och 2007 . Om du köper en helt ny bil , kommer det att kosta över $ 10.000 , så finansierar din bil är bäst .
Finansiering

De flesta människor har inte råd att betala $ kassa 10.000 för en helt ny bil , men de vill ändå en ny bil . Finansiering din bil är en utmärkt idé , och det är inte så svårt som du tror . Hur mycket pengar ska du spara innan finansiera din bil ? De flesta människor känner sig generade när de talar till bilförsäljare och de vill ha mer pengar än förväntat . Bilhandlare kräver 20 procent handpenning på den nya bilen kostar . Till exempel kostar den nya bilen $ 15.000 , så att du skulle betala $ 3,000 för handpenningen . En ny bil har extra kostnad som kommer att läggas till den slutliga betalningen beloppet --- skatter , bilförsäkring , nya funktioner och andra kostnader . Den föreslagna sparbelopp är $ 5000 för att finansiera en helt ny bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76415.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.