Hur man köper en ny bil för mindre än prislappen

Att köpa en bil kan vara en skrämmande process, särskilt när det gäller att förhandla kostnaden. Konsumenter som gör en lite forskning innan du går till bilfirma kan vara bättre rustade för att effektivt förhandla fram ett lägre pris för bilen och eventuellt även få en bil för så lite som hälften av ursprungliga prislappen. Det finns några saker att veta innan du förhandla om priset på en bil. Ta en miniräknare, penna och papper med dig till återförsäljare så att du kan göra dina egna anteckningar och beräkningar. Saker du behöver
Kalkylator Review Pencil
Paper
Internet
Visa fler instruktioner
1

Titta på online auto återförsäljare såsom Autos. com, Cars.com och AutoTrader.com. Gör en sökning på märke, modell och årsmodell på bilen som du är intresserad av och skriva ner priserna. Dessa priser är ofta lägre än de sticker priserna hos återförsäljarna, så att du kan köpa bilen från online-återförsäljare och ordna för att plocka upp på en närliggande återförsäljare. Alternativt, skriv ner priset på bilen från hemsidan och ta det med dig till generalagenten för att förhandla fram ett liknande eller ännu lägre pris.
2

Besök Kelley Blue Book hemsida KBB.org och leta upp bilen som du är intresserad. Kelley Blue Book ger prissättning guider för aktuellt marknadsvärde och kan vara en värdefull resurs för att fastställa det verkliga värdet på en bil. Det kan också vara en bra förhandlingsposition verktyg på ett återförsäljaravtal som laddas mer (ofta mycket mer) än det pris som anges med Kelley.
3

Notera den "prislappen" på bilen, vilket är det pris som publiceras på bilen på generalagenten. Återförsäljaravtalet troligen köpte bilen för långt mindre än detta pris, tack vare återförsäljare incitament från biltillverkaren samt eventuella återbetalningar biltillverkaren. Om återförsäljare erbjuder dig bilen "till självkostnadspris" för prislappen, det gör fortfarande en vinst, så inte styras av några argument som du får en hel del om du köper till det priset.

4

Titta på andra fönstret klistermärke som listar ytterligare kostnader, inklusive avgifter, avgifter och kostnader för återförsäljare-Installerade alternativ. Dessa är alla förhandlingsbara och kan eventuellt dras av från kostnaden för bilen.
5

Fråga återförsäljaren om fabriken rabatter, vanligtvis 1 till 3 procent av prislappen, vilket vanligtvis går till återförsäljaravtalet efter bilen är såld, men kan ges till köparen. Begära att fabriken rabatten dras av från kostnaden för bilen. Fråga om fabriken till kund rabatter också.
6

Fråga om rabatterade lån, vilket kan spara mycket pengar under lånets löptid. Observera att många återförsäljare inte kommer att erbjuda rabatterade lån i kombination med rabatter, så fundera på vilka man kommer att spara dig pengar över tiden. En rabatterad lån kan spara mer pengar totalt än en rabatt, men det kommer att kräva en större handpenning.
7

Var villig att gå bort från en affär och alltid shoppa runt innan den stannar på ett pris. Ta erbjudande från en återförsäljare och gå till en annan för att se om det kan göra något bättre. En liten trevlig tävling brukar fungera i konsumentens favör. Dessutom startar ditt erbjudande nedan vad ni är villiga att betala för att kunna kompromissa med återförsäljaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76651.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.