Hur man förhandlar Vehicle Pris

Alla bilar har en tillverkares föreslagna priset (MSRP), men en smart förhandlare kan få bilen för mycket mindre om det är en mycket sällsynt eller populär modell. Annars finns det en del förhandlingar rum. Exakt hur mycket beror på återförsäljarens verkliga kostnaden och eventuella särskilda fabrik till återförsäljare incitament, liksom tidpunkten för månad och år. Det finns dock några generella förhandlingsteknik som hjälper dig att få det bästa priset oavsett vilka omständigheter du gör ditt köp. Instruktioner
1

Beräkna återförsäljarens faktiska kostnaden för fordonet. Förhandling Dynamics förklarar att du kan göra detta genom att leta upp fakturan priset på nätet och subtrahera förhalnings och några aktuella faktorn till återförsäljare incitament. All denna information kan hittas på Kelley Blue Book, Edmunds eller liknande fordonsindustrin webbplatser. Kostnaden ger en allmän grund för ditt erbjudande.
2

Slå upp löpande priser som betalas av köpare i ditt område. Du hittar denna information på US News & World Report bil ranking webbplats och i konsumenternas forum på Edmunds. Fordon priserna kan variera efter region, så du kommer att kunna berätta om de lokala konsumenterna betalar över eller under det fakturerade priset.
3

Formulera ditt erbjudande baserat på din forskning. Skriv ut allt material du använde för att beräkna din pris och lägga den i ett stort kuvert eller mapp så att du kan ta med den till återförsäljare när du handlar. Detta kommer att visa den säljare som du är en seriös, informerad köpare.
4

Sök inventering på närliggande återförsäljare via sina webbplatser. Du kan begränsa antalet orter som har den typ av fordon du söker, inklusive dina önskade alternativen, utan att lämna hemmet.
5

Besök en av de återförsäljare som har ett fordon som du är intresserad av. Ta med din forskning kuvert eller mapp, carbuyingtips.com råd, och göra ditt erbjudande nedersta raden. Gör inte skämten om priset. Bara ange ditt erbjudande och vänta, Förhandling Dynamics råder, avleda alla försök att få dig att höja den.
6

Gå ut i återförsäljaravtalet, om säljaren inte godkänner ditt pris och håller hasa fram och fram till projektledaren. Återförsäljare kommer att försöka trötta ut dig genom att dra ut på processen. Förhandling Dynamics rekommenderar berätta säljare upp framför att du bara kommer att spendera en viss tid på generalagenten. Få upp och lämna om du inte har gjort en deal när det löper ut. Ofta kommer säljare eller chef springa efter dig och plötsligt kunna ge dig ditt pris. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76543.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.