Hur man använder Nissan Incentive anställd rabatt

Numera biltillverkare försöker att göra det enkelt för familjemedlemmar och vänner i deras företag för att köpa en ny bil. Inte bara gör detta bilen-köpprocessen enklare för anställda och deras nära vänner och familjemedlemmar, men det är också ett sätt för företaget att ge tillbaka till de människor som har hjälpt bygga upp verksamheten. Nissan har en trevlig och enkel program anställd inköp, vilket hjälper till att hålla sina bilar rulla ut dörrarna och arbetstagare på deras golv. Saker du behöver
familjemedlem eller vän närvarande arbetar för Nissan och Infiniti
Visa fler instruktioner
Nissan anställd rabatt Program
1

Ring en vän eller familjemedlem som arbetar för antingen Nissan eller Infiniti och säga att du är i marknaden för en ny Nissan och du vill använda hans anställd rabatt. Berätta för honom vad modell du är intresserad av och när du vill köpa din nya Nissan. Den anställde Programmet kommer att ändras regelbundet, så beroende på när du köper eller hyr din nya Nissan, kanske din rabatt vara större eller mindre.
2

Fråga om du kan kombinera nuvarande hyresavtal eller incitament finans tillsammans med med Nissan program anställd köp. Vissa subvented leasing program kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter, så med hjälp av en anställd programmet inte kan vara fördelaktigt när du får din nya Nissan.
3

Har redo, när du kommer till återförsäljaravtalet, antingen en aktuell lön stub, företagets visitkort eller företagets ID när de lämnar in till Nissan anställde programmet för köp. Detta kommer att hjälpa till med att få rätt papper i ordning för återförsäljare att bearbeta alla pappersarbete. Om du är make eller annan familjemedlem till en säljare, faktiskt besöka dem på generalagenten gör processen mycket smidigare.
4

Välj om du kommer leasing, finansiering eller betala kontant för din nya Nissan och ha det rabatterade priset tillämpas på ditt fordon. Underteckna pappersarbete och njut av din nya Nissan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76514.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.