Hur du köper en bil i Kina

Om du bor i Kina under en längre tid , kan du överväga att köpa en bil i Kina för personligt bruk . Både inhemska och importerade , samt används och gamla , finns i den kinesiska bilmarknaden . De byråkratiska procedurer inblandade med att köpa en bil i Kina , kan emellertid komplicerat att någon köper en bil för första gången . Genom att följa några steg kan de ovana att köpa en bil i Kina få igenom processen problemfri . Instruktioner
1

köpa en bil , vilket kan ske antingen auktoriserad återförsäljare ( speciellt med nya bilar ) eller genom att kontrollera de sekretessbelagda delarna av lokala tidningar . Om din nivå av kinesiska är begränsad , därefter samråda med sekretessbelagda delarna av utlandsstationerade - orienterade webbplatser , vilket ofta posta bilannonser på engelska . Vara säker på att få en fakturan för ditt köp , eftersom detta kommer att behövas för att registrera din bil .
2

Skaffa motorfordonsförsäkring och ansvarsförsäkring för din bil , vilket krävs innan bilen kan köras lagligt . Alla försäkringar köps från din lokala grenen av folkpartiets Insurance Company i Kina .
3

Köp en registreringsskylt för din bil från lokala registreringsskylten kontor i ditt område . Registreringsskyltar auktioneras ut av regeringen och kan kosta så mycket som $ 5.000 i städer som Shanghai . Du måste ange ett fakturan för din bil , ditt uppehållstillstånd och försäkring information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76750.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.