Hur du jämför en 2008 Toyota Camry LE & XLE till en Camry Hybrid

Toyota Camry är en av de bäst säljande familjen sedans på vägarna i dag. Den Camry erbjuds i 10 trim och kan ytterligare anpassas med hundratals alternativ. Detta överflöd av valmöjligheter kan leda till viss förvirring hos köparna. De tre mest populära trim är LE (V-6), XLE (V-6) och hybridkretsen camry, som har en rak fyrcylindrig parade med en elektrisk motor. Den fyrcylindrig (I-4) Motorn är tillgänglig för LE och XLE trim, men rekommenderas inte på grund av dess högre avskrivningarna. Instruktioner
1

Jämför kostnaden för bilarna. Den Camry LE startar på $ 18,000 med inga andra alternativ än en automatisk växellåda. Observera att detta är det pris, så att du kan pruta din väg ner beroende på hur mycket generalagenten vill göra en försäljning. Den Camry XLE börjar på $ 18.000, men kommer med ett antal alternativ i trim nivå, inklusive en automatisk växellåda. LE och XLE kan starta vid samma pris eftersom skillnaden mellan de två är bara i tillval. Eftersom extramaterialet är de snabbast deprecierande delar av en bil, är det mycket lätt att pruta dessa priser nere. Camry Hybrid har en bas kostnad av $ 20.000 och har några alternativ. Den har en kontinuerligt variabel transmission (CVT), vilket egentligen är en automatlåda men mindre tillförlitlig.
2

överväga vilken typ av bränsleekonomi du behöver eller vill ha. LE och XLE har samma specifikationer, eftersom båda har samma drivlinor. Med antingen bil i V-6 skepnad, kan du förvänta dig att genomsnitt 23 miles per gallon (mpg) på en kombination av stad och landsvägskörning, med en beräknad 20 mpg i staden och 29 mpg på landsväg. Den fyrcylindrig blir 25 mpg i genomsnitt med 21 mpg i staden och 30 mpg på landsväg Hybrid Camry genomsnitt 33 mpg i kombinerad stads-och landsvägskörning, med ett genomsnitt 31 mpg för staden och 35 mpg för motorväg. Addera 3

Bestäm vilken typ av kraft och acceleration skattesatser du vill ha i din bil. Alla Camry trim är framhjulsdriven. Den V-6 LE och XLE utvecklar 268 hästkrafter vid 6.200 varv per minut (rpm) och 248 foot-pounds av vridmoment vid 4.700 rpm. De kan gå från noll till 60 mph på 6,2 sekunder. I-4 utvecklar 158 hästkrafter vid 6000 rpm och 161 foot-pounds vid 4.000 rpm. Hybrid Camry blir bara 187 hästkrafter vid 6000 rpm och 138 foot-pounds av vridmoment vid 4.400 rpm. Den går från noll till 60 mph på 7,7 sekunder.
4

Tänk vilka funktioner du kanske vill ha i din car.Generally är XLE överlägsen de andra trim i detta avseende eftersom det är i själva verket en medföljande rabatt på ett antal funktioner som är tillval på LE och Hybrid. Den XLE kommer med uppgraderade högtalare, lädersäten, Bluetooth, en taklucka, röststyrda kontroller och alu snarare än stålhjul. Om du skulle lägga till dessa alternativ på en bas LE trim, skulle du bara få en dyrare bil än om man bara gick med XLE till att börja med. Tänk också på att Hybrid saknar vissa "lyx" alternativ eftersom den extra vikten negativt påverkar prestanda hybrid drivlina, även om du fortfarande har ett par alternativ som läder och navigation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76850.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.