Hur Ship ett fordon från en stad till en annan stad

Oavsett om du köper en bil från en annan stat eller planerar att flytta och behöver transportera din bil till din nya plats, finns det några grundläggande saker du bör ha förberett och redo innan du ringer ett rederi och innan bilen hämtas. Saker du behöver
Computer
Visa fler instruktioner
Hur leverera en bil från en stad till en annan
1

Få konkurrenskraftiga offerter. Få online och leta efter de bästa priser som du kan hitta. Har ZIP koder för var bilen är och där bilen går innan du ringer rederierna.
2

reda på vem du använder. Försök att hitta recensioner från personer eller företag som har använt det rederi du planerar att gå med. Dessutom, se till att de är fullt försäkrad innan de bestämmer sig för att använda det företaget.
3

Få din bil redo. De flesta rederier föredrar att fordonet du skickar inte har en full tank. Om lastbilschauffören skulle bli inblandad i en olycka under transport av din bil, kanske en full tank antändas och orsaka en explosion.
4

Fordon pickup. Se till att grundligt gå igenom fordonet, både inne och ute, när föraren kommer att plocka upp din bil. Kontrollera att inga stötar, hack eller repor som finns där. Det är också en bra idé att kolla underredet av bilen före leverans om fordonet skadas medan den laddas på och av lastbilen. De flesta förare kommer att ha en ark för att markera eventuella repor, chips eller bucklor i fordonet vid tidpunkten för upphämtning och kommer att ge dig en kopia med både sin signatur samt din.
5

Leveranstid. Var noga med att besiktiga fordonet från toppen till botten när det kommer ur trucken. Om du är på destinationen när fordonet kommer dit, har din ursprungliga pappersarbete från när du hade bilen placeras på lastbilen så att inga nya skador har uppstått. Om du inte har möjlighet att inspektera den, fax eller e-post en kopia av pickup kvittot till vem accepterar leveransen av fordonet. Detta skyddar både dig och rederiet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76475.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.