Mercedes C230 1.8L Factory Wheel specifikation

Tillsammans med broms och oljebyten , byta hjulen på din bil kommer att göra upp några av de mest betydande kostnader för underhåll av fordon . Förstå specs stock hjulet för din nya Mercedes C230 1.8L fordon ger dig möjlighet att korrekt beräkna byteskostnader i dina totala kostnader bilägande . Storlek framdäck

framdäcken i C230 är 225/45ZR17-rated däck , som är ganska låg profil prestanda däck anstår en bil av denna prestige nivå . Framdäcken är något smalare än bakdäcken , eftersom framdäcken endast behöver ta itu med styrning på detta bakhjulsdriven bil .
Storlek bakdäck
< p > de bakre däcken på C230 är 245/40ZR17-rated däck , som också är lågprofildäck men något bredare än de i fronten . Observera att detta innebär att du inte kommer att ha möjlighet att rotera däcken mellan fram och bak , minska mängden nyttjandeperiod i däcken eftersom du inte kommer att kunna balansera slitage .
< br > Hjulstorlek

framhjulet storlek för C230 är 17 med 7,5 ( i inches ) . Bakhjulet storlek för C230 är 17 med 8,5 ( även i inches ) . Observera att både fram-och bakhjul är aluminium , en lättare vikt metall som minskar tjänstevikt och ökar prestandan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76797.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.