Hur man väljer en bil Color

Inte bara har du att bestämma vilket märke och modell av bil, lastbil, SUV eller van är bäst för dig, men också vilken färg det ska vara. Med en enorm palett av färger, möjligheterna är många. Använd dessa tips för att hjälpa avgöra vilken färg som är rätt för din nästa bilköp. Instruktioner
1

Kolla in Färger Matter hemsida. Vetenskapliga studier har visat att färger kan göra en psykologisk inverkan på ditt liv. Medan vissa av detta kan tyckas klyscha, är det verkligen något att tänka på när man gör en så stor investering. Även om du kommer att vara inne i bilen för det mesta, sitt utseende från när du först ser det på utställningslokalen golvet till den grad att andra tittar på dig när du kör på motorvägen bara kan göra en skillnad i vissa omständigheter.
Sida 2

Välj en säker färg. Det har gjorts flera studier gjorts för att visa vilken är den "säkraste färgen" i ett fordon. Limegul valdes efter en av dessa studier att måla på brand-och räddningsfordon på grund av dess synlighet. Denna färg är inte allmänt tillgängligt eller estetiskt för de flesta bilar. Vitt är mycket synlig på natten och ett tilltalande utseende på de flesta bilar.
3

Välj en klassisk färg. Style har alltid lärt oss att svart är klassiskt. Detta är sant om bilar. Svarta bilar tenderar att få uppmärksamhet och är lätta att se i dagsljus, men de visar smuts snabbt och är betydligt mindre märkbar på natten eller i regn.
4

Gå till en populär färg. Silver har varit den mest populära bilen färg i många år. Detta är en bra färg eftersom den reflekterar ljuset på natten och är synlig som vitt, och tenderar också att se ren den längsta som det är bra på att gömma damm. Det dåliga är att på grund av sin popularitet, kanske vissa människor drar sig samma färg som alla andra och i skymning eller i dimma har det rapporterats att färgen tenderar att försvinna i trottoaren och verkar osynligt för mötande trafik.

5

Gå till en färg som döljer smuts. Sand och beige dölja smuts, men drar inte mycket uppmärksamhet och det kan ibland leda till fara när du är ute i trafiken.
6

Välj en färg som sticker ut. Blått och grönt sticker ut mer och är både omtyckt och lugna färger. De kan se riktigt vassa när de är rena och lyste upp, men visa smuts lätt. Du kan få trött på dessa färger om du planerar att äga bilen en längre tid.
7

Gå för sexig röd. Denna populära val snygg på sportbilar, men också kan innebära hastighet. Red lockar tillkännagivandet av polisen och leder till biljetter och olyckor rapporteras mer än någon annan bil färg. Vissa försäkringsbolag ökar även din premie om du väljer att köra en röd bil, något att överväga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76284.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.