Hur man installerar en församling Hub Bearing i en 1998 Bravada

hjullagret navenheten är en viktig del av ditt fordon, som tjänar till att ansluta chassit och hjulet. Enheten är även utrustad med kullager metall hjul som underlättar en smidig cirkelrörelse av hjulet när bilen är i rörelse. Spara pengar och plocka upp några bilreparationer färdigheter genom att installera hjulnavet montering själv på 1998 Bravada. En brumma, humming, eller surrande brus kan indikera anordningen behöver bytas ut. Instruktioner
1

Höj Bravada med en domkraft. Lossa muttrarna med momentnyckel och ta av hjulet.
2

Använd Ratchet och uttag för att ta bort bromsok bultar. Försiktigt lossa bromsok med en skruvmejsel. Ta bort bromsok bron bultar med Ratchet och uttag. I händelse av skruvarna inte kommer att vika, försök att lossa dem med brytjärn. Addera 3

Avlägsna rotorn. Leta ABS-kablarna som leder till hjullagret navenhet och koppla bort dem. Ta bort spindeln muttern och brickan bakom det med brytjärn eller spindelmutter uttaget.
4

Leta hjulbultarna lagerenhet bakom knogen. Bända loss dem och dra ut bultarna med uttaget.
5

Installera glidhammare på lug dubbar och dra åt den med muttrarna. Eliminera synlig korrosion eller rost på knogen genom att försiktigt slipa det. Guide spindeln och drivaxel ur vägen så att de inte stör ditt arbete.
6

Anslut fästplattan och ersätta aggregatet på knogen. Manipulera spindeln drivaxeln tills det sitter snyggt på hjullagerenheten centrum. Se till att det går så långt du kan driva det. Byt skruvarna navenhet och dra åt var och en i enlighet med detta.
7

Byt spindeln mutter och bricka. Sätt tillbaka bromsarna på samma sätt du bort koppla bort dem. Det kan vara nödvändigt, med användning av en C-klämma, för att utöva ett visst tryck på bromsok kolv så att den passar på rotorn. Återanslut ABS-linjerna till församlingen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78262.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.