Hur man bygger en specialanpassad bil Online

Du kan vara väldigt noga med vilken typ av bil du vill köpa och de tillbehör som du vill inkludera. Om du är den typen som vill anpassa varje detalj av en bil efter dina behov, kan det vara bäst för dig att bygga en anpassad bil på nätet. Många biltillverkare som Toyota, BMW och Ford att du kan bygga din egen bil på nätet. På så sätt har du mer kontroll på de alternativ du vill ha i din bil och byt ut de du inte vill ha. Saker du behöver
dator med tangentbord
Internetuppkoppling
Webbplats av biltillverkaren
skrivare med papper
Visa fler instruktioner
1

Gå till en webbplats som har ett online-program där du kan designa din bil. Om du har en bil tillverkare som du vill köpa en bil, gå till deras hemsida för att se om de kommer att tillåta dig att anpassa bilen nätet. Om inte, välj från stora biltillverkare som låter dig anpassa din bil, sedan föra sammanfattningen till en återförsäljare senare så att de kan finna en jämförbar bil.
2

Klicka på "Bygg en bil" knappen på biltillverkarens hemsida. Detta kommer att ta dig till deras online program där du kan välja de specifikationer du vill ha på din bil. Vanligtvis är den här knappen på den övre högra delen av sidan. Välj grundmodellen du vill. Vissa tillverkare kräver att du väljer en bilmodell först, och sedan bygga från det grundläggande modellen. I detta fall måste du först välja vilken typ av bil du funderar på att köpa (kompakt, kombi, skåpbil, SUV eller lastbil) och klicka på "skräddarsy" eller "bygga"-knappen på sidan.

Billiga 3

Välj överföringen typ, motor, inredning och färger exteriör samt tillbehör. Du kan välja mellan automatisk eller manuell växellåda. Klicka på nästa, eller den högra pilknappen på skärmen. Beroende på den grundläggande modell du väljer, kan du ha fler alternativ att välja mellan när du anpassa din bil. Välj den typ av motor, såsom V6 eller V8. Klicka på Nästa. Du kan välja färg på bilen. Klicka på Nästa.
4

Lägg till tillbehör och extra delar till bilen genom att klicka de delar du gillar bland de tillgängliga alternativen. Den lista med alternativ visas på skärmen, beroende på vad du skräddarsy på den tiden. Till exempel, om du väljer den yttre färgen, kan förslag att lägga inkludera hjul, spoilers och xenonljus. Varje option kommer att ha den extra kostnaden som visas bredvid den på skärmen. Klicka på bilen och dra musen för att visa bilen i en 360-graders vy. Vissa online bil anpassning programvara kanske inte har denna möjlighet, men de kan ha pilar som låter dig titta på alla sidor av bilen och avgöra om detta är den typ av bil du vill ha.
5

Klicka "Skriv ut"-knappen i slutet av anpassning processen. Du kommer att få en tryckt sammanfattning av de alternativ du valt, och denna rapport kan även innehålla en bild av bilen. Du kommer också att ges till närmaste återförsäljare, så att du kan kontakta dem för att diskutera dina val. Du kan också skriva in dina uppgifter och klicka på "skicka"-knappen för att skicka din fil till närmaste återförsäljare så att de kan kontakta dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78227.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.