Så att köpa en ny bil från Internet i en annan stat

Att köpa en bil i en annan stat från Internet ger en möjlighet för köpare att få ett bättre avtal än vad de skulle kunna hitta lokalt . Men köpare bör också vara medvetna om potentiella problem , så att de kan arbeta för att undvika dessa problem . Förhandla pris

En köpare bör hitta flera källor av bilen som han vill köpa , och kontakta respektive återförsäljare . Köparen kan sedan förhandla mellan olika säljare för att få lägsta möjliga pris . Han borde också insistera på att få det totala priset på bilen citerade nätet innan de bestämmer sig för köp .
Test Drive

Medan Internet tillåter konsumenter att göra många saker , provkörningen måste ändå ske personligen . En köpare bör hitta en lokal modell för att provköra för att se till att bilen uppfyller hennes behov och önskemål innan du reser för att plocka upp den valda bilen . Med ett citat i hand från out-of - state -återförsäljare , kan köparen även att kunna få återförsäljare att matcha eller slå out-of - state pris .
Hantering lagligheten

Bilhandlare ska kunna hantera licensen , registrering och skatter för köpare i en annan stat . Dock måste en köpare att diskutera detta med varje återförsäljare att göra vissa att det inte kommer att bli ett problem , och att identifiera vilka handlingar dealern kommer att behöva honom att vid köptillfället .
< br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78244.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.