Hur att köpa en ny bil online och spara pengar

Att köpa en bil innehåller flera viktiga beslut. Lyckligtvis finns det många online-verktyg för att göra detta köp en bris. Instruktioner
1

räkna ut exakt vilken bil du vill. Spendera lite tid på de lokala bilhandlare tittar på färger, optioner och andra godsaker som du vill ha och behöver. Ju fler detaljer du räkna ut det bättre.
2

Gå till consumerreports.org och köpa en "Ny rapport bil pris". Denna rapport kommer att vara din största enskilda verktyg för att inte bli lurade. De visar dig exakt vad grossistpriset för bilen är. Rapporten kostar $ 14 och är värt vartenda öre.
3

Gå till carsdirect.com och söka efter det fordon du hittade i steg 1. Kontrollera att du inkluderar alla alternativ i minsta detalj. I slutändan kommer du att de kommer att citera dig ett pris som kommer att bli så lite som du hittar någonstans.
4

Ge carsdirect.com dina kontaktuppgifter och vänta på telefonsamtal från en representant från företaget. Denna person kommer att hitta den bil du vill ha för det pris du var citerade (eller ganska nära).
5

Innan de bestämmer sig för ett avtal, se till att din handel tas om hand. Jag vill sälja min bil till Carmax, betala de oftast topp dollar för begagnade bilar. Du kan kolla upp dem på Carmax.com. Du bör också få din finansiering så kan du göra det på Lendingtree.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78173.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.