Hur du köper Pickup på eBay

Som världens största online-auktion, säljer eBay allt från antikviteter och kläder till det senaste inom elektronik. Vad många inte vet är dock att eBay har också en kategori som heter eBay Motors som gör att köpare och säljare att ansluta när någon vill köpa eller sälja ett fordon. Om du letar efter en pickup, det är verkligen inte svårt att köpa en på eBay, men det finns några saker du behöver veta innan du börjar. Instruktioner
1

Forskning typen av pickup truck som du vill köpa. Köpa en lastbil på eBay är mycket lik köpa en från en återförsäljare (förutom att du ofta måste köpa bilen utan att se det personligen). Se till att du vet hur mycket den typ av lastbil du vill ha är värt, eftersom det är lätt att komma in i en budgivning krig när de deltar i en auktion på nätet.
2

Fundera på hur du kommer att få lastbilen hem . När du har köpt fordonet, kommer de flesta säljarna förväntar dig att plocka upp den. För att underlätta denna process, ger eBay frakt citat genom flera transportföretag, liksom enkelriktade alternativ flygbiljetter om du vill flyga dit och köra lastbilen tillbaka.
3

Sök eBay för den typ av truck du vill. eBay låter dig söka efter märke och modell av bil du vill köpa. Du kan också söka efter ett visst prisklass och årsmodell.
4

Läs alla detaljer innan du köper. Även eBay erbjuder några anlita om det finns ett problem, om du missar en viktig detalj i listan (t.ex. motorn behöver arbete), kommer du fortfarande att förväntas utföra din del av avtalet.
5

Lägg ditt bud. När du har beslutat om den truck som du vill ha, är det dags att lämna ett anbud. Om du har det högsta budet slutar när auktionen slutar, har du vunnit lastbilen och måste sedan betala för det och ordna leverans. eBay också gör att säljarna kan erbjuda fordon till en "Köp Nu"-priset, mening, finns det ingen auktion och du kan köpa fordonet till ett fast pris. Vissa säljare också tillåter dig att göra ett lägre anbud, så många listor har denna möjlighet för dig också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78204.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.