Hur att dölja små repor på en bildörr

När du går om din dagliga verksamhet, är din bil utsatt för ett antal risker. Andra människor kan oavsiktligt repa bilen när de går förbi, och vandaler kan skapa repor eller andra tecken på skador för ingen anledning alls. För seriösa repor, måste du fylla det skadade området för att matcha den omgivande färgen. Om repor är liten, kanske du kan dölja dem lättare. Beroende på svårighetsgraden av skadan, kan detta förbättra bilens utseende tills du är redo att måla, eller det kan även vara en permanent lösning. Saker du behöver
Automotive renare
Rags
Vatten
Mycket fin våt /torrt sandpapper (2000 till 3000 grit) katalog Diskmedel
Automotive gnugga förening
Polering hjul ( buffert) katalog Putsduk
svart skokräm
Visa fler instruktioner
1

Undersök scratch på nära håll. För små repor, kan lacken på bilen fortfarande på plats. Om du fortfarande kan se färgen under scratch och inte ren metall eller rost, är skadan sannolikt endast i den klara ytbeläggningen. Denna typ av scratch är lätt att polera ut. Om färgen saknas eller ren metall utsätts, måste du använda spackel auto organ för att reparera skadan.
2

Tvätta det skadade området med hjälp av en vanlig bil rengöringsmedel och vatten. När all smuts och fett tas bort, torka repad området noggrant.
3

Gnid svart skokräm i reporna. Var noga med att inte lämna någon skokräm på den omgivande färgen. Den skokräm kommer att fungera som en guide som hjälper dig att slipa området runt repor ner till samma nivå som de repor. När allt skokräm har slipat bort, vet du att stoppa slipning. Doppa sandpapper i en hink med vatten blandat med en liten mängd diskmedel
4

. Sand området runt repor. Håll återfuktning pappret när du arbetar, och sand mycket försiktigt för att blanda repor till omgivningen.
5

Rengör slipade området med bil renare när du är klar slipning. Torka ytan helt innan du fortsätter.
6

Applicera en generös mängd av fordonsindustrin Rubbing till slipade området. Gnid detta material i bilens yta med en polering hjul eller buffert.
7

Torka bort överflödigt gnugga förening och avsluta polering bilen för hand med en putsduk för att slutföra projektet.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78200.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.