Hur du köper en liten bil i Europa

Små europeiska bilar från Citroen, Skoda, Renault, Fiat, Audi och andra är populära modeller respekteras för sin bränsleeffektivitet, körbarhet och Tetris-liknande fickparkering kapacitet. När du bestämmer dig för att köpa en liten europeisk bil, hitta den rätta till ett rimligt pris bara tar en bit av nätet och lokala återförsäljare forskning. Saker du behöver
Körkort
Bil registrering
Visa fler instruktioner
1

Gå till en lokal europeisk återförsäljare. Kolla in de senaste kompakta bilmodeller från europeiska biltillverkare Fiat, Audi, Skoda, Renault, Peugeut, ect. För en av de minsta bilen på marknaden, se DaimlerChrysler s "Smart Car"-modellen. Utvärdera bilens mått, säkerhetsfunktioner och antingen manuell eller automatisk växellåda. Bestäm om dessa funktioner passar dina behov och smak som förare.
2

Sök begagnade bilar på nätet. En webbplats som BuyYourCar.co.uk arbetar med nya bilhandlare och mäklare som säljer nya, kompakta europeiska bilmodeller till rabatterade priser eftersom de är fokuserade på volym (sälja så många bilar som möjligt). Andra sajter som British Car Auktioner (brittisk-bil-auctions.co.uk) eller den faktiska återförsäljare online såsom Skoda (lnew.skoda-auto.com) kan leda dig till en rättvis bil pris och platser återförsäljaravtal.

Billiga 3

Kolla in en automatisk auktion. Bjud på bilar som de passerar genom online-auktion hallen. När du är i Europa, och har hittat en kompakt bil du vill köpa, kolla in modellen på en online auto auktion. Bjud mot andra potentiella köpare på den lilla bilen du har kollat. Prova en webbplats som brittiska bilauktioner (BCA) (brittisk-bil-auctions.co.uk).
4

Registrera dig för aviseringar av bilar du vill i live online auktioner över hela Storbritannien och Europa . Om några nya erbjudanden pop i inkorgen, kan du bjuda direkt eller ringa generalagenten för att bekräfta den senaste pris (ezilon.com /shopping /bilar /index.shtml).
5

Jämför och kontrast priser. Sammanställ en lista med bilder och priser, av dina topp 5 eller 10 små bilar val. Dubbelkolla för lägre priser på de faktiska bil webbplatser som Renault, Voltzwagon, BMW, Fiat Motors, Skoda, Citroen och Audi.
6

Tänk leasing innan du köper. Leasing innebär att köpa en bil och sälja den igen. Undvik extra skatt och försäkringskostnader: leasa en bil någonstans i Europa för ett par månader och antingen sälja det tillbaka, eller köpa den, vid varje deltagande plats i Europa. Europa med bil (ebctravel.com /web) är en pålitlig resurs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78216.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.