Hur du köper en Honda V Tech Motor

VTEC står för "variabla ventiltider och lyft elektronisk styrning" och refererar till en unik motor som skapas av Honda Motor Company. En normal motor erbjuder ett av två alternativ: makt och bränsleeffektivitet. Den Honda VTEC-motorn möjliggör en blandning av båda dessa val i en motor. Det åstadkommer detta genom att använda en särskild kamaxel med två uppsättningar kamnäsor. De låga lob kammar ger bra bränsleekonomi vid låga varvtal. När VTEC ingriper, förflyttar ett stift som aktiveras av oljetryck kamprofilen till de höga loben kammar för ökad effekt. Instruktioner
1

Kontrollera lokala junkyards. Beroende på var du bor, kan du kanske hitta ett förlist Honda utrustad med en VTEC motor.
2

Handla online. Även om denna metod kan vara något osäkra, det finns flera Internet-baserade leverantörer som har gjort ett namn för sig själva. Hmotors är en sådan butik med ett grundmurat rykte. Företaget importerar även motorer direkt från Japan.
3

Kontrollera motorn för att se till att det har varit läckage-testad och att alla sensorer fungerar normalt. Ett läckage-down test säkerställer att det är optimal kompression i motorn och att den inte är skadad.
4

Köp paketerade komponenter. Du kan ofta spara pengar köpande motor, transmission, motorfästen och kopplingar skift som en paketerad set. Eftersom du kommer att behöva alla dessa komponenter i alla fall, kan du vara bättre att köpa dem tillsammans. Junkyards och nätbutiker som säljer individuella motorer kan och tar ut ibland mer pengar för varje enskild komponent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78174.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.