Hur man skapar en Honda bil

Honda är ett populärt märke av bilar som har blivit känd för sin pålitlighet och höga andrahandsvärde. Honda återförsäljare finns i de flesta större städer. Hos en återförsäljare, kan du besöka och provköra en bil för att få känna av det om du bestämmer dig för att köpa en Honda, kan du välja en bil utanför partiet, men det är mycket roligare att designa och bygga en modell till dina specifikationer . Upptäck de alternativ som finns och skapa din drömbil. Saker du behöver
Computer
Visa fler instruktioner
1

Gå till Honda hemsida (se länk i Resources). Välj "Honda bilar" under Produkter-menyn. Klicka på "Bygg din Honda" längst upp på skärmen.
2

Välj den typ av fordon du vill bygga. Välj antalet platser från de tillgängliga alternativen. Klicka på bilden av bilen som du vill anpassa.
3

Peka på den modell av bil du vill ha. Välj manuell eller automatisk växellåda genom att klicka på knappen. Klicka på "Nästa: Välj färger." Klicka på lacken att se en förhandsvisning av din bil. Välj en inre, om det finns mer än ett alternativ. Klicka på "Next:. Accessoarer"
4

Välj alla tillbehör som ska ingå i din bil. Hovra över varje alternativ för en förhandsvisning. Välj tillbehör för exteriör, interiör och elektroniska flikar. Klicka på "Next: Sammanfattning."
5

Kontrollera översikt av bil du har just byggt. Gå tillbaka för att göra ändringar, eller börja om för att skapa en bil från grunden. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78187.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.