AutoNation Connection Fördelar

Namnet AutoNation avser den största offentliga Bilhandelsgruppen återförsäljare grupp i USA. Under 2007 lanserade AutoNation en ny försäljning modell, AutoNation Direct, som handlar i försäljningen av fordon till kunder. Genom att använda AutoNation Direct, kan kunderna köpa bilar utan att någonsin behöva fysiskt besöka ett återförsäljaravtal. Ansluta till online AutoNation Direktförsäljning nätverk erbjuder konsumenterna en mängd olika fördelar. Online

AutoNation återförsäljare gruppen, i december 2010, erbjöd en online köpupplevelsen för kunder i tre stater: Florida, Kalifornien och Colorado. Den online-köp-anslutningen gör att kunderna i de påstår att köpa en bil genom någon av AutoNation fysiska säljkontor i 203 butiker i 15 olika stater. Konsumenten kan köpa fordonet antingen online eller via telefon som beskrivs i LeaseTrader hemsida.
Fördelar

Några av fördelarna med att ansluta med ett fordon genom AutoNation Direct Systemet inkluderar att AutoNation direkt har etablerat relationer med sådana grupper som arbetstagargrupper och kreditinstitut som bidrar till att förbättra processen. Den AutoNation Direkt modellen har en design som göras för att stödja en bekymmersfri upplevelse. I modellen ingår även upphämtning av något inbyte fordon och leverans av nyinköpta fordon så att kunden inte behöver gå till återförsäljaravtalet alls även för fordon förvärv också beskrivits vid LeaseTrader hemsida. Andra fördelar med AutoNation systemet innefattar att företaget gör varje bil i AutoNation nätverk tillgängliga för försäljning via denna online-system, och att säljarna inte fungerar på det traditionella kommissionens modell men på ett lag mål ersättningsmodell som uppmuntrar en bättre kund erfarenhet.
oberoende certifiering

Fastän AutoNation Direkt systemet inleddes först 2007, så tidigt som 2009 åtminstone en grupp som insett fördelarna med medlemskapet redan ett intyg utmärkelse för AutoNation Direct systemet. Den WomenCertified Organisationen ger sitt sigill på ett AutoNation Direkt programmets titel "bilköp sin väg", som fokuserar på bättre tillgodose behovet inköp av fordon för kvinnliga bilköpare. En förutsättning för denna certifiering innebär att 70 procent av företagets säljteam avsluta ett utbildningsprogram som vänder kön kommunikation och specialiserad kundservice. Medan utbildningen fokuserar på "vad kvinnor vill" i sina inköp erfarenhet, alla kunder gynnas eftersom programmet utbildar också mot att fastställa en övergripande excellens standard för tjänsten som beskrivs på PRLog hemsida. Införandet av särskilda personliga shoppare i programmet ökar också inköp erfarenhet, som på grund av AutoNation kontroll över alla delar av köpet såsom inventering, pris och andrahandsvärde ger AutoNation Direkt konsumenten den ytterligare fördelen att endast AutoNation kan ger både en attraktiv bil pris och en kund-känslig inköp erfarenhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78253.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.