Hur du gör din egen BMW

En av de bättre sätten att spara pengar när du köper en bil är att initiera ditt köp på nätet. Om du har bestämt exakt vilka paket och alternativ som du vill lägga till i din bil, är du i en mycket starkare position att förhandla när du bege dig till generalagenten. Nedan kommer vi att undersöka hur du gör din egen BMW, utnyttja "Bygg din egen"-funktionen på BMW webbplats. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
1

Point din webbläsare till www.bmwusa.com, och klicka på länken uppe till höger , och strax under "Hem"-knappen som inbjuder till "Bygg din egen."
2

På Bygg din egen hemsida, välj den modell som du vill bygga genom att klicka på den länkade modellen nummer. (Exempel, om du vill bygga en X5 535d, gå till kolumnen märkt "X5" för modellen, och välj länken för lämplig motor - i detta fall, den 3,5-liters dieselmotor
Billiga 3

När du har valt rätt modell och motor, kommer du har kommit till sidan där du kan bygga din BMW. Du presenteras med en bild av bilen, samt möjlighet att visa fram eller sidan, eller hela bilen i 360 grader. Du kommer också ha möjlighet att se insidan, växla fram och tillbaka mellan sidan och streck vy. Längst upp till bilden av den valda BMW det finns flera flikar som möjliggör att växla fram och tillbaka mellan Exteriör Färg, Inredning, Alternativ, paket, tillbehör, och en sammanfattning av BMW som du har designat.
4

När du uppdaterar dina inställningar i flikarna, längst till höger kan du se en ständigt uppdaterad sammanställning av de alternativ som du har valt som du addera och subtrahera dem, och den efterföljande effekter som de kan ha på priset på bilen. När du är klar med konfigurationen din BMW, du kan att följa länkarna längst upp i denna kolumn för att spara (du måste skapa ett konto) eller skriva din BMW som gjorts av dig.
5

Slutligen, när du har konfigurerat din BMW, klickar fliken Sammanfattning. Skärmen som laddar inte bara kommer att erbjuda dig en sammanställning av dina paket och alternativ (samt tillhörande kostnader), men kommer att erbjuda dig en länk längst ner för att undersöka finansiering och alternativ leasing tillgängliga via BMW om du är intresserad att ta nästa steg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78167.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.