Hur får man en gratis VIN Check rapport

Att få en gratis VIN check eller gratis VIN rapport är en utmärkt idé om du planerar att köpa en begagnad bil. En gratis VIN check berättar huruvida bilen har blivit stulen. Det är helt gratis, så det kommer inte kosta dig något. Du kan få en gratis VIN rapport flera olika sätt. Saker du behöver
Bil VIN-nummer Review, gratis VIN check webbplats
Visa fler instruktioner
1

Första kopian ner bilen VIN-nummer från innanför dörren längs ram eller ovanför instrumentpanelen nära vindrutan. Om du köper en begagnad bil bör VIN finnas tillgänglig online via återförsäljare. Om inte, kontakta återförsäljaren och begära det.
2

Gå till NCIB eller en bil rapport bolagets hemsida och sök efter den fria VIN check alternativet. Vissa bilar rapport företag erbjuder en gratis VIN check som är identisk med NCIB betänkande, som en extra service. Du hittar också gratis VIN checkblanketter på många bil webbplatser.
3

Ange din bil VIN-nummer i fältet där det begärs på hemsidan och klicka på skicka. I minuter ska du få en gratis VIN check för begagnad bil. Det kommer antingen att skickas till dig eller det kan laddas ner från webbplatsen direkt.
4

Läs fria VIN och kontrollera om den begagnad bil har blivit stulen, eller om rapporten ger det, om begagnad bil har totalt, bärgade eller utfärdat en skräp titel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78181.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.