Hur man identifierar Militära Knappar

Varje gren av militären har olika knappar och symboler för att identifiera sig: armén, marinen, kustbevakningen, marinkåren och flygvapnet. Olika tjänstemän från olika grenar av militären bära olika militära knappar. Om du behöver för att bestämma vilka militära knappar bära vilka betydelser, kan du göra det genom att hålla några regler i åtanke. Instruktioner
1

Look för en örn på knappen. Det är oftast guld, men vissa knappar kan vara mässing. En örn, speciellt i guld, betyder knappen används för marinen. Örnen är vanligtvis full och har sina vingar ut. Några av dessa knappar har stjärnor runt örnen, men örnen är en kontrollampa tecken på en marin-knappen.
2

Identifiera kustbevakningen militära knapp genom att leta efter ett ankare. Det är vanligtvis omgiven av en trasa eller kedja som är samma material som ankare. De finns i olika färger, men den mest populära typen av knapp är en silver ankare med en guldkedja eller band.
3

Använd örnen att identifiera flygvapnet militära gren knappen. Den här gången kommer dock örnen vara uppe på toppen av en symbol för en annan örn och har stjärnor som omger den. Det är mindre än marinen knappen och är oftast mässing, hängande på toppen av den vänstra eller högra skuldran.
4

Kontrollera för en örn en tredje gång för att identifiera armén knappen. Det är ungefär samma som en marin-knapp, men örnen på en armé militära knapp är normalt mindre och har en symbol ovanför sitt huvud. De flesta gånger finns det inga stjärnor som omger örnen på knappen, men det är ljust guld som de flesta Navy knappar.
5

Hitta en annan örn broderat i guld för marinkåren knappen. Örnen står inför ett annat sätt och man kan se vingarna tydligt, och örnen har en kedja som omger den med ett ankare hängande utanför kedjan. Det finns subtila skillnader mellan militära knappar, men den här är lätt att känna igen. Den övre halvan av örnen är omgiven av stjärnor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78171.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.