Hur Anpassa Billack Online

Mest auto företag erbjuder nu möjligheten att designa din bil på nätet. Detta ger dig betydligt fler alternativ än bara vad som finns i showroom på din lokala återförsäljare. Det gör också att du kan anpassa färgen på fordonet, från standard svart till neongul och bara om någon färg i mellan. Beroende på fordonet du skapar på nätet med färg färger kan skilja sig något. Saker du behöver
Internet
Visa fler instruktioner
1

Öppna din webbläsare och navigera till fordonets webbplats där du vill designa din bil (som Ford, Chrysler, Chevrolet etc.)
2

Välj "Fordon," och sedan välja den modell du vill anpassa.
3

Välj "Bygg" och en ny rad alternativ visas på skärmen. Med dessa nya alternativ som du kan ställa in de flesta någonting på fordonet, allt från storleken på fälgar till motorn och även huven designen.
4

Klicka på färg pall och välja färg på din bil . Bilden av fordonet anpassas till att visa hur färgen ser ut med den specifika bilen. Ta hänsyn till vissa FÄRGER kosta extra på vissa modeller.
5

Följ anvisningarna under utformningen av fordonet för att beställa bilen och hämta den på din lokala återförsäljare (du betalar för bilen vid återförsäljaravtalet ). Vid utformningen av ett fordon på nätet, får du det exakta priset så det finns inga överraskningar när man plockar upp fordonet från utställningslokalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78230.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.