Så att köpa eller sälja en bil Online

Webben levererar ett bekymmersfritt sätt att nå massor av hungriga shoppare för säljarna. Om du vet exakt vad ny bil du vill, köpa det på nätet är lätt som en plätt. Saker du behöver
Digitala fotografier
webbsida
Visa fler instruktioner
Köp en ny bil på nätet
1

Följ steg 1 till 3 i Hur Köp en ny bil.
2

Forskning olika alternativ paket och utföranden. Skriv ner exakt vad du letar efter och det pris du är villig att betala.
3

Gå till en säker, pålitlig webbplats som säljer bilar på nätet. Två exempel är AutoByTel.com och CarsDirect.com. Välj önskat märke och modell av bil, eller bläddra efter prisklass
4

Genomför hela transaktionen på nätet:. Beställ bil via webbplatsen, kanske betala webbplatsens försäljningspris utan att förhandla, och har det levereras till närmaste återförsäljare i sitt nät.
5

initiera kontakt med en återförsäljare för att få köpprocessen startade. Efter att hitta en lokal återförsäljare på nätet, arbetar med återförsäljare i person att förhandla om affären och underteckna pappersarbete.
6

Plocka upp din nya bil på en närliggande återförsäljare. Vissa återförsäljare kommer även leverera det till dig.
Sälja en begagnad bil på nätet
7

Hitta en webbplats som accepterar onlineannonsering. Tidning, försäljning auto webbplatser och lokalsamhället platser alla annonser för begagnade bilar.
8

Ta några bra digitala bilder av din bil.
9

Dra nytta av online-annonser förmåga att förmedla mer fakta om bilen än tryckta annonser kan, för att nå fler människor och att ha flera bilder på bilen. Att lägga upp din annons, registrera dig genom att ange dina kontaktuppgifter och en beskrivning av din bil, och betala en liten avgift (om det behövs) med ett kreditkort.
10

Post en webbsida med en enkel design och bra kvalitet bilder av din bil. Inkludera alla andra detaljer du inte kunde passa i din online-annons (t.ex. en skannad kopia av bilens historia rapport). Du kanske kan länka den till din annons.
11

Vänta anbuden att rulla i. (Se Hur man säljer en bil.)

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78151.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.