Hur du köper en bil på nätet utan en återförsäljare

Att köpa en bil är ett stort beslut och utgifter. För många köpare, är det också en stressande händelse. Förhandla bilens pris och arrangera finansiering är två aspekter av bilköp många konsumenter hellre undvika. Vissa bilköpare är oroliga att de ska få pressade eller manipuleras till att köpa en bil som de inte vill. Om du inte gillar att göra med bilhandlare eller högt tryck säljare, sedan köpa en bil på nätet utan en återförsäljare kan vara ett bra alternativ för dig. Förutom att undvika ett högt tryck situation, kan du hitta precis den bil du vill utan att våga borta från din hemdator. Instruktioner
1

Ansök om finansiering med flera lokala banker och online-banker om du kommer att behöva för att få krediter finansiering för din nya bil. Ibland tar det ett par dagar till ett par veckor att få igenom ansökningsprocessen.
2

besluta om stil eller klassificering av bil du vill köpa. Detta görs bäst genom att väga dina behov. Kör du några barn över hela stan? Överväg sedans, stadsjeepar och minibussar. Vill du dra last? Tänk pickuper och skåpbilar. Är hastigheten eller utformar din prioritet? Överväg sportbilar, cabrioleter, lyxbilar eller sportig kupéer. När du vet vilken typ av fordon du kör, kan bibliotek, bokhandlar och webbplatser hjälper dig att begränsa din sökning till några få kandidater.
3

Bestäm åldersgrupp, år produktion och körsträcka du skulle acceptera. Till exempel kanske du vill ha en bil som är mindre än tre år med färre än 30.000 miles av slitage. Eller kanske dina önskemål är mer specifik: Du vet att du vill ha en 1982 Corvette
4

Skicka en efterlysning i tidningar och Mötesplats som Craigslist för den bil du vill.. Inkludera märken och modeller, års produktion och miles som skulle vara godtagbara. Också innehålla föredragna färger samt färger som du definitivt inte är intresserade av att köpa. Till exempel kan ett inlägg läste, "söker en en svart 2005 Audi cabriolet med mindre än 70.000 miles. Inte intresserad av konvertibler med över 100.000 miles, som är äldre än 2004, eller med vitt tyg inredning."
5

Sök efter bilar som matchar din beskrivning genom webbtidningar, autotrader.com, eBay, och klubbar bil. Det finns en bounty av sådana områden, använd en sökmotor för att hitta ett
6

Kör ett VIN (chassinummer) kontroll, en citron check, och en titel sökning på bilar du hittar på nätet. att du är intresserad av att köpa. Se till att bilen inte har förlist eller översvämmade.
7

Gör överenskommelser med online säljaren av bilen för att se bilen i person och att ha en mekaniker eller lokal affär kolla skicket på bil - om du inte är kvalificerad och erfaren nog att göra det själv. Det kan bidra till att ytterligare en person med dig för mötet.
8

Ställ frågor. Hur många ägare har bilen haft? Vad är dess olycka historia? Vad mekaniskt arbete har gjorts? Vilka reparationer är nödvändiga? Ta med din lista med frågor eller ett anteckningsblock så att du kan skriva anteckningar om bilens historia ned för framtida referens.
9

Köp bilen om du gillar det och är bekväm att det är bra, med hjälp av kredit finansiering genom en bank, online pengar-överföring hemsida Paypal eller kontanter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78207.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.