EZ Locker Installation

EZ skåp är en bra eftermarknad tillägg för fordon. De förbättrar dragkraft och vridmoment genom att upprätthålla hjulen i en ständig strävan läge medan tillmötesgående för olika hjul hastighet. Fordonsförare som kör över lera, grus och andra tuffa terrängen få ett uppsving i dragkraft och fordonets prestanda med en EZ locker. Istället för att sprita ut en massa pengar för att ha en mekaniker gör det, kan du installera EZ locker själv. Saker du behöver
skruvmejsel
mutterdragare
Jack
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilen och ta bort hjulen.

2

Ta bort spindlar, bromsok och lockout från framaxeln. Spindlarna är de roterande cylindriska delarna. De bromsok, som är belägna under spindlarna, är X-formade metallbitar - oftast finns det två, men det beror på din bil. De utestängningar är platt och kort och är fästa vid undersidan av bromsok. Använd en skiftnyckel för att lossa skruvarna som håller spindlarna på plats, sedan en mindre skiftnyckel för att skruva isär och separera lockout och bromsok.
3

Skjut den första C-klipp under axel kuggkransen på framaxeln tills den låses på plats. Den C-klippet är en metallisk bit formad som ett brev C. kuggkransen är den största av de axelväxlar och har ett skaft som skjuter ut från den. Styr den med handen över denna axel, där axeln möter växeln, tills den glider på plats. Den C-formen bidrar klämma den på axeln.
4

Rada upp EZ locker splines, vilka är de enhetliga åsarna ser du vid öppnandet av EZ locker, med drevet, eller den mindre axelväxel. Med andra ord, passa dig spline åsar med kuggarna. Detta är hur EZ locker arbetar i synk med axeln. Vägleda dem i linje med en skruvmejsel om det behövs.
5

Fäst fjädern med skiftnyckel på sidan av EZ locker som ligger mittemot räfflorna. Dra upp metallfliken på denna sida, sätt i fjädern i området som täcks av klaffen, låt klaffen nära mot fjädern, och sedan använda nyckeln för att dra åt bulten på luckan. När du drar luckan, våren kommer spolen inuti EZ locker.
6

Använd den andra C-clip för att förankra EZ locker till höger drivaxel. Den högra drivaxel är en lång cylindrisk objekt som går under och vinkelrätt mot kugghjulen. Den andra C-klippet är redan ansluten till EZ locker, koppla den till drivaxeln genom att leda den med handen över axeln tills den är ordentligt på plats så som du gjorde i steg 3
7 <. p> Sätt tillbaka spindlarna, bromsok och lockout genom att ansluta bultarna i omvänd ordning. Byt hjul och däck. Sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78265.html

Previous:
Next: No

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.