Hur undvika att betala för en CARFAX History Report

En CARFAX historia rapport har blivit en mycket eftertraktad resurs när det gäller att köpa en begagnad bil. En CARFAX rapport ger bilköpare med information som kan påverka beslutet om huruvida eller inte att köpa bilen. Den enda nackdelen är sprita ut pengar för en rapport bara för att upptäcka att du egentligen inte vill ha bilen. Om du vill undvika avgiften för att köpa en CARFAX rapport, här är hur man får dem gratis. Instruktioner
1

Fråga din lokala bilhandlare. Många bilhandlare är medlemmar i CARFAX återförsäljare programmet. Att vara medlem innebär att de kan få rapporter för ett reducerat pris. När du hittar en bil på återförsäljarens mycket som intresserar dig, slippa betala för CARFAX rapport genom att be om en fri en. De skulle hellre förlora några tior på en CARFAX rapport än att förlora mycket mer i en potentiell försäljning bil.
2

Gå till CARFAX begagnad bil klassificeras webbplats och använda deras gratistjänst bil sökning. De har en online-databas med bilar till salu. I databasen, de flesta, om inte alla fordon kommer med en gratis CARFAX fordon historia rapport. Allt du behöver göra är att skriva in dina sökkriterier och se alla listade fordon. När du hittar en som du är intresserad av, klicka på den fria CARFAX rapport länken och du får en gratis CARFAX historia rapport.
3

besöker webbplatser för återförsäljare i din omgivning . Om din lokala återförsäljare inte har det du letar efter, det finns flera återförsäljare i ditt område som hör till CARFAX nätet återförsäljare programmet. Sök sina webbplatser och väljer fordon som erbjuder en gratis CARFAX rapport fordon historia.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78212.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.