Hur man hyra en bil online

Leasing en ny bil är lättare än någonsin nuförtiden. Med en mängd resurser på nätet för att ta reda på ett fordons faktura pris, pengar faktor (den ränta som betalas på ett leasingavtal), restvärde och vad bilen säljer i ditt område, kan du vara säker på att du kan få en bra affär allt från bekvämligheten av ditt hem eller kontor. Helt enkelt fylla i några formulär, och du kommer att köra din nya leasade fordonet på nolltid. Saker du behöver
Computer
Internet
Visa fler instruktioner
Hur leasa din nya bil på nätet
1

Forskning fordon du är intresserad i. Kontrollera efter tillgängliga färgkombinationer, optioner, utföranden och olika motortyper finns för din nya hyra för att se vad som bäst passar dig.
2

reda på fordon MSRP och faktura pris. Börja du förhandlar på fakturan priset (detta givarens kostnad på fordonet), och arbeta upp därifrån. Aldrig börja på MSRP pris, såvida du inte har att göra med en mycket låg produktionsmodell.
3

Ta pengarna faktor, restvärde och eventuella ekonomiska incitament som finns för bilen du är intresserad av leasing. Du kan använda denna information för att beräkna hyresavtalet på egen hand för att se till att du får en bra affär. Använd ett leasingavtal kalkylator som den finns på http://www.edmunds.com att beräkna din hyra pris.
4

Skicka ut flera e-postmeddelanden till Internet Sales Managers i återförsäljare i ditt område. Var specifik när du e-posta dem för en offert. Förklara att du vet bilens MSRP, faktura pris, pengar faktor och restvärde. Berätta för dem hur många miles per år du behöver, hur lång tid av ett hyresavtal som du vill, och hur mycket pengar du är bekväm med att lägga ner på hyresavtalet.
5

Tänk alla de citat som du har fått , och välja den bästa. Schemalägg en dag och tid att stoppa genom återförsäljare och plocka upp din nya bil.
6

Fråga ekonomichef om det finns några "planerat underhåll paket" som finns för din nya hyra. Olika bilföretag använder olika namn för att beskriva det, men frågar om det kan ingå i din hyra betalning vid undertecknandet dina papper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78199.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.