Hur får man en bil lån med dåliga krediter

Att få ett billån är svårt, men inte omöjligt, för de flesta människor med dålig kredit. Vissa finansbolag är specialiserade på att ge lån till bilköpare med tidigare finansiella frågor, men du kommer att betala en hög premie ränta om du använder dessa bolag. Du kan ofta kvalificera sig för ett billån med anständiga villkor genom att städa upp din dåliga krediter så mycket som möjligt och ansöka om finansiering på de rätta ställena. En lägre ränta sparar hundratals eller tusentals dollar över tiden. Saker du behöver
Credit
rapport kopia Handpenning
Visa fler instruktioner
1

granska det aktuella läget i din kredit. Du kanske vet att din kreditvärdighet är dålig, men kolla in detaljerna genom att beställa kreditupplysningar från TransUnion, Equifax och Experian. De tre kreditbyråer verka kooperativt AnnualCreditReport.com att uppfylla federala kravet på att ge ut gratis kreditupplysningar varje år. Beställ direkt från den utsedda webbplats eftersom kreditbyråer avgift för order släpps ut på deras kommersiella webbplatser.
2

Läs alla dåliga krediter posten grundligt för misstag. Kreditbyråer är benägna att rapportera felaktig information. Du kan ha sena betalningar eller en avgift-off, men kontoren kan räkna fel datum eller något annat fel i posten. Federal lag tillåter dig att bestrida något felaktig och kräver att de tas bort från dina rapporter om byråerna inte kan kontrollera datas noggrannhet inom en månad. Fyll enskild tvist blanketter för TransUnion, Equifax och Experian, som är på varje byrå hemsida.
3

Ansök om din bil lån efter kreditbyråer sluta bearbeta era tvister. Du kommer att få nya kopior kredit rapport för att bedöma de positiva effekterna på dina poster. Din chans att få en bil lån ökar med varje dålig objekt som får bort. Börja med en lokal kredit union eller en bank som du regelbundet gör affärer.
4

Ansök till alternativa finansieringskällor så snart som möjligt om din första bil låneansökan får vänt ner. Kreditansökningar sänka din kredit värdering, men kredit undersökningar gjorts inom en månad för samma lån typ endast räknas som en enda undersökning. Ansök genom bilhandlare som en sista utväg, eftersom finansiering av återförsäljare ofta bär en högre ränta för att ge säljaren med extra vinst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78205.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.