Hur Begär en bil Citat

Begära en bil citat kan sätta dig i förarsätet när du förhandlar en bil försäljning. Genom att använda en mängd nya och begagnade resurser bil prissättning som finns på Internet, kan du känna dig säker när du kontaktar en återförsäljare för att inleda förhandlingar. Begära en ny eller begagnad bil citat via Internet kan du också förhandla på dina egna villkor och tidsplan, vilket sparar tid och förhindra krångel på generalagenten. Få offerter är enkelt och kan även ske utanför normal kontorstid. Saker du behöver
Computer
Internet Lista anslutning
av fordon
Visa fler instruktioner
1

prissättning Research faktura på dina fordon av valet. Du kan använda en resurs som Cars Direct hemsidan för att få faktura prissättning. Fakturan priset är ungefär detsamma som en återförsäljare kostnad för ett nytt fordon. Tänk på att fakturan Priset inkluderar inte hålla tillbaka, vilket är en mängd som varierar från 2 till 3 procent av basen MSRP som betalas till en återförsäljare att kompensera normala kostnaderna för att göra affärer. Håll tillbaka slutändan sänker kostnaden under fakturan. Om du är shopping för en begagnad bil, forskning rättvis marknadsprisinformation genom att använda en tjänst som Kelley Blue Book hemsida. Forskar återförsälningskontorets ungefärliga kostnaden kommer att hjälpa dig att göra en utbildad erbjudande.
2

Bestäm ditt erbjudande. Anbudet ska göras i förhållande till fakturan priset på en ny bil eller andrahandsvärde på en begagnad bil. Medan alla är ute efter det bästa möjliga, se till att ditt erbjudande är rättvist. Ange ett riktpris du är villig att betala för en bil, säger till exempel, är du villig att gå $ 100 över fakturan priset. Ha detta belopp i åtanke när du begär prisuppgifter.
3

Välj återförsäljare att kontakta. Skapa en lista över återförsäljare i ditt område som säljer den typ av fordon du söker. De flesta återförsäljare webbplatser inkluderar en Quick Citat formulär där du kan ange det fordon du söker. Var specifik om fordonet du letar efter, så att priset citatet är korrekt. Om du känner till alternativen och rekommenderat pris på din favorit fordon, sätta denna information i form.
4

Review offerter. Som prisuppgifter anländer, se om någon är på eller under din riktpris. Om så är fallet, kan du fortsätta med transaktionen på generalagenten med det lägsta priset. Om inget citat är tillräckligt låg, kan du förhandla. Tack vare mängder som återförsäljare håller tillbaka, kan du kanske få ett försäljningspris lägre än fakturan.
5

Förhandla med återförsäljarna. Genom denna punkt, har återförsäljarna kallas nog och skickade många e-postmeddelanden, så du bör ha sina kontaktuppgifter. Om det behövs, kan du förhandla med en återförsäljare via telefon eller e-post tills du får ett pris som motsvarar ditt mål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78218.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.