Hur man bygger och priset en Toyota Tundra Truck

Med Internet fortsätter att göra livet lättare, de dagar för att gå till en bil återförsäljare, köpslående om pris och alternativ och avgöra för vad de har på tomten är långt borta. Enligt en 2006 JD Power and Associates undersökning, 67,5% av de nya bilköpare använder Internet i sin beslutsprocess. Internet har gjort köparna mer informerade om en av de största inköpen de kommer att göra förutom sina hem. Dessutom kan en ny eller begagnad bil köpare få finansiering och citat försäkring utan att lämna bekvämligheten av sina hem. I allmänhet har biltillverkare och säljare förstod länge att de måste ge ett snabbt och enkelt sätt att köpa ett fordon. Specifikt har Toyota gjort denna process smärtfritt med sin "Bygg din egen" alternativet på Toyota.com. Instruktioner
1

Logga in på Toyotas hemsida. Sajten är grafiken tung, så om du har en äldre dator kommer du att ha tålamod. Det finns två sätt att börja bygga din bil: du kan klicka på "Bygg din egen" alternativet högst upp till höger om du redan vet det fordon du vill, eller så kan du klicka på "Fordon & # x201d, längst upp till vänster på skärmen för att se vilka andra fordon kan passa dina behov. I det här fallet, är det Toyota Tundra vad vi funderar på att bygga och pris. Genom att klicka på "Bygg din egen"-knappen kommer att be dig om ditt postnummer, så skriv in det, och du kommer att flytta till en skärm med Toyotas fulla valet av fordon. På fordonets sida, hitta Tundra fotot (det bör vara på den nedre raden) som visar start MSRP (tillverkarens rekommenderade cirkapriser) och MPG (miles per gallon) betyg. Klicka på bilden och du kommer vidare till Tundra sidan. Du kommer till en "Bygg din egen" skärm med en Adobe Flash bilden till höger och dina byggalternativ till vänster. När bilden laddas, kommer du att kunna "snurra" trucken runt (klicka och dra) så att du kan se hur det ser ut från alla vinklar. Nedanför bilden kan du välja "Visa Interiör" eller "Visa Underrede" alternativ för att få en bra titt på hur din lastbil kommer att "luras."
Sida 2

På vänster sida av skärmen, har du möjlighet att välja vad "Trim" alternativ som du vill. Till exempel kan du välja mellan en vanlig Cab, Double Cab eller CrewMax konfigurationer hytten. Dessutom kan du välja drivlinan, säng längd, motor och årskurs (reguljär Tundra, SR5 eller Limited). Observera att vissa alternativ inte är tillgängliga med vissa val. En varning kommer upp när detta är fallet, och du kanske måste gå tillbaka och avmarkera en av dina alternativ. Addera 3

När du har avslutat din "Trim & # x201d; ". Options" alternativ (och sett Tundra foto förändring till önskad konfiguration), klicka på "Nästa" för att gå till "Options"-fliken visar alternativ paket A till F och deras kostnader. På höger sida av skärmen över bilden kommer att vara fullständiga beskrivningar av dessa alternativ så att du kan förstå vad du får.
4

nästa flik är "Colors". , Här kan du välja din exteriör och interiör färger för din Tundra. Återigen, notera att vissa färger påverkar andra alternativ.
5

Efter valet av färger, kommer du gå till fliken "Tillbehör". Detta avsnitt kan ta ett tag att gå igenom, men att köpa en bil kan vara roligt, speciellt om du bygger en till dina unika specifikationer. Listan av tillbehör är omfattande, så de kommer inte att listas här. Men det räcker att säga din Tundra kan vara mycket väl utrustade. Precis som "Alternativ" fliken, när du klickar på ett tillbehör, kommer en bild och beskrivning dyker upp på höger sida av skärmen. Tillkännagivande i övre högra delen av bilden är en ikon: "Vill du ha mer information? Chatta med en Tundra specialist. "Om du har några frågor om specifika konfigurationer eller alternativ, kanske du vill ha bolaget besvara dem direkt.
6

När du klickar på" Next , "kommer du vidare till" Final Summary "skärm. Här kan du se alla de alternativ du valt och din färdiga Tundra. Du har möjlighet att ändra några av dina tidigare val, visa information om din lastbil eller börja om igen. Dessutom är den destination avgift och MSRP listade, samt alternativ för en anpassad eBrochure, garanti, en betalning estimator, och en länk för att ansöka om kredit. Slutligen, kommer du ihåg när du skrev ditt postnummer? Det var nödvändigt eftersom du kan nu begära en offert från en lokal Toyota-återförsäljare. Om de har en Tundra som är byggd för att dina specifikationer, kan du gå ner och ta en titt. Om inte, kan de hitta en för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78161.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.