Hur få det bästa priset Biluthyrning på Priceline

Hyra en bil är ofta mer praktiskt, kostnadseffektivt och säkrare än att köra egen bil. Andra gånger, kanske hyra en bil är nödvändigt, till exempel när du flyger till en semester plats och behöver en bil för att resa runt i staden. Det finns många ställen du kan gå för att hyra en bil. När du använder Priceline.com att hyra en bil, kommer du att bjuda på hyrbil du vill, och det finns strategier du kan genomföra för att få det bästa priset. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av bil du vill bjuda på. Fundera på hur många människor kommer att vara i bilen vid en tidpunkt och vilka funktioner du vill ha. Till exempel, ekonomi bilar har sällan funktioner som CD-spelare eller ibland radioapparater. Om dessa egenskaper är viktiga, bud på kompakt-format bilar istället.
2

Visa andra biluthyrningsföretag webbplatser, såsom Orbitz och Travelocity, för att se den typiska hastigheten för den typ av bil du vill hyra innan du börjar bjuda. Kontrollera dessa platser samma dag du bjuder på Priceline.com.
3

Kolla priserna du hittat mot Hotwire.com, vilket inte berätta märket på den hyrbil tills du köper det, liksom Priceline.com.
4

Använd siffrorna du hittat att bjuda på hyrbil du vill på Priceline.com. Priset du bjuder på Priceline.com bör vara ca 20 procent lägre än de priser som du hittade på de andra biluthyrningsföretag webbplatser. Ditt bud bör vara liknande priser du hittade på Hotwire.com, men det kan vara lite lägre.
5

Bid veckor före den tid du behöver bilen för att få det bästa priset. Om du bjuder flera veckor innan, kan ditt bud 30 procent lägre än priserna du hittade på andra platser biluthyrning. Om du förlorar det budet, har du tid att bjuda igen på en annan bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78235.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.