Hur du köper en begagnad moped Scooter Online

Om du är i marknaden för en moped skoter, kan du faktiskt köpa en på nätet. På platser som Moped2.org, kan du hitta många använt moped skotrar till salu på Moped Marketplace. Du kommer att hitta begagnade moped skotrar av alla storlekar som du kan använda för pendling eller rida runt staden. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av moped skoter du vill köpa genom att läsa recensioner på webbplatser som Review Centre. Om du köper en begagnad moped skoter för pendling och saknar ett motorcykelkörkort, kommer du vill titta på 50cc moped skotrar. CC står för "cylindervolym" av skotern, och fler CCS innebär mer fart.
2

Besök en hemsida som säljer moped skotrar som Moped Army, Moped2.org eller WheelByNet.com. På Moped2.org, till exempel besöka Moped Marketplace. Klicka på "Mopeder till salu" för att visa listor av begagnade moped skotrar. På Moped Army, kan du visa "Shop Länkar" sidan, och på WheelByNet.com, kolla in "Motorcyklar och ATV" fliken högst upp för att börja din sökning. Addera 3

Kontrollera med delar butiker som JC Whitney för att se om delar är tillgängliga för moped scooter du är intresserad av att köpa. Med äldre moped skotrar du vill vara säker på att du kommer att kunna hitta reservdelar ifall eventuella reparationer måste göras för att den moped scooter.
4

Slå upp värdet av den använda moped scooter att du är intresserad av att köpa. Du kan göra detta på Kelly Bluebook (KBB) hemsida. Du kommer att välja motorcykel värden, då detaljhandeln värde och välja år, märke och modell för att få en uppfattning om värdet. Det är viktigt att se till att du inte betalar för mycket för din begagnade moped scooter.
5

Inspektera använda moped skoter innan du köper den om du kan. Ge det en provkörning för att se hur det går. Titta efter rost på bensintanken som kan orsaka hål i tanken senare. Kolla däcken för att se om de skulle behöva bytas ut när du köper cykeln.
6

Se till att använda eventuella brister som en förhandling punkt när du är redo att köpa. Fråga hur mycket arbete har lagts ner på den för att se om det är mestadels originaldelar. Detta kommer att ge dig en uppfattning om hur mycket arbete du kan behöva sätta in det i en nära framtid.
7

Verifiera hur används moped skoter som du köper kommer att levereras. Om en återförsäljare säljer skotern, kan det komma på en stor lastbil. Däremot kan säljaren göra en pick-up bara för försäljning. Var noga med att kontrollera denna viktiga detaljer innan de köper den använda moped scooter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78178.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.