Hur du anpassar en Chevy Truck Online

Chevolet.com har inbyggda online-verktyg som hjälper dig att skräddarsy din nya bil och få den levererad till en lokal återförsäljare. Du kan välja interiör och exteriör alternativ för din nya bil om du behöver ett arbete lastbil eller ett utrustat för komfort och lyx. Saker du behöver
dator med Internetuppkoppling
Browser
Visa fler instruktioner
1

Gå till "Chevrolet.com"
2

hålla pekaren över "Fordon" längst upp på webbsidan och vänster-klicka "Trucks" i rullgardinsmenyn. En sida som visar alla de lastbilar som finns från Chevrolet öppnas.
3

Vänster klicka på bilden av lastbilen som du vill anpassa. Ett fönster visas som visar specifikationerna för din valda lastbil och baspriset.
4

vänster klicka på de färgade rutorna för att förhandsgranska. Välj en färg.
5

Vänster klicka på "Bygg din egen"-knappen. En ny sida öppnas med trim paket alternativ.
6

Vänster klicka på "Jämför Dessa Trims Side-by-Side"-knappen om du är obekant med skillnaderna i trim. De spänner från grundläggande arbete lastbil till en lyxig lastbil utrustad med massor av kraft.
7

vänster klickar du på knappen bredvid "2 Wheel Drive" eller "4 Whee Drive" enligt dina önskemål under trim paket du vill välja.
8

Vänster-klicka på "Select"-knappen för att ytterligare anpassa din lastbil. Ett pop up-fönster visas.
9

Vänster klicka på "Välj"-knappen som bäst visar hytten och sängen alternativ din vilja. En ny sida öppnas med en förhandsvisning av din lastbil upptill.
10

Vänsterklicka, håll och dra förhandsgranskningen upptill för en 360 graders vy av din lastbil.

11

Vänster klicka eventuella kryssrutor eller alternativknappar för att lägga till eller ta bort alternativ från din lastbil under "Lägg till eller ta bort ytterligare alternativ." När du klickar och unclick alternativ, kommer din förhandsgranskade bilden förändras därefter. Den högra sidan av sidan uppdateras även den totala kostnaden för din anpassade lastbil
12

Vänster klicka på "Nästa: Sammanfattning". Knappen för att visa en sammanfattning av alla valda alternativ. En ny sida kommer upp som visar sammanfattningen.
13

Vänster klicka på lämplig knapp för att visa lokal inventering, få ett uppskattat värde på ditt inbyte, begära en offert eller komma och uppskattning av din månatliga belopp . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78203.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.