Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man tar bort rost från Tire Fälgar

Rust är en av de främsta fiender fälgar. Det korroderar metallen, vilket gör den svagare och mer mottagliga för skador. Rusty fälgar ser också dåligt, vilket gör att fordonet visas gamla och obevakad. Borttagning av rost kan presentera en utmaning, dock, eftersom rosten inte lossnar om du helt enkelt använda soppa biltvätt eller hem tvättmedel. Istället använder skurborstar, varmvatten, syra-baserade rengöringsmedel, en sandbläster och vissa muskel makt. Saker du behöver
Gummihandskar
Syrebaserade Cleaner Review Skurborstar
sandblasteren eller sandpapper
bilpolish
Visa fler instruktioner
1 < p> Tvätta fälgar grundligt med varmt vatten, och ta bort smuts från rost. Detta steg kommer att förbereda ytan för rengöring med syra-baserade rengöringsmedel. Om du nyligen har kört fordonet, låt fälgarna svalna
2

Sätt på dig gummihandskar, och ta bort rost med hjälp av en syra-baserade rengöringsmedel,. Leta efter denna typ av renare vid någon auto verkstad eller järnaffär. Applicera lösningen med skurborstarna. Avlägsna rost först från en fälg i taget. Applicera fysiska påtryckningar för att uppnå bättre resultat.
3 p Om syra-baserade rengöringsmedel inte bort korrosion från fälgar, sandblästra de fastrostade delar med sandbläster eller sand dem med sandpapper. Om du inte har en sandbläster, kan du normalt en verkstad som kommer att göra sandblästring för dig. Alternativt, hyra verktyg för en halv dag från ett verktyg hyra butik.
4

Ansök bil polish till fälgarna "yta för att hindra dem från att korrodera i framtiden. Dessutom, om möjligt, hålla fälgar borta från fukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76112.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.