Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man byter en Wheel Stud i en VW Passat

Om du nyligen haft en punktering och hade vissa problem drar åt hjulmuttrarna som du ändrade det längs vägarna, kan din hjulbultarna vara över gängad. Ofta människor inte inser att de behöver byta hjulbultar på sin VW Passat tills en mekaniker kommer till deras kännedom eller de byta däck. Saker du behöver
Jack, rörtång och jack verktyg
Blocks
ersätter stud
Vise-grepp
Open end skiftnyckel
skiftnyckeln
Dead slag hammare eller tung klubba
Extra hjulbultar och hjulmuttrar
mutterdragare (om tillgängligt) eller 1/2-tums lång hanteras enhet hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Köp en nya stud. Du måste få en i samma storlek. Om du inte känner till storleken, ta bort bulten och ta den med dig till Biltema.
2

utkik efter jack, som är lagrad i reservhjulsbaljan i bagageutrymmet på passagerarsidan av din VW Passat. Blockera hjulet diagonal till placeringen av uttaget.
3

Jack Passat upp och ta bort hjulen. De främre bromsarna skiva, så ta av bromsoket och rotorn. Lossa bakre bromsarna genom att sätta in ett litet verktyg genom ett hål för hjulbulten och lyft upp på justeringskilen. Ta bort sprinten, fett mössa, låsring, yttre lagret och axialbrickan att ta bort den bakre trumman.
4

Titta bakom navet och se om det finns ett utrymme för att ta bort regeln. Om du ser en liten utskuren öppning, linje dubben upp med det. För den bakre, känsla runt baksidan för huvudet av tappen.
5

smäll huvudet av bulten med en hammare för att driva det ut på baksidan. Linje ett nytt stud upp med hålet och för in den i ryggen. Tryck så hårt du kan för att få gängorna igenom.
6

Placera en hjulbult på gängorna och dra åt bulten. När du gör detta, drar tappen sakta genom hålet. Lägg till fler bultar för att slutföra jobbet. Titta eller känner bakom navet och då dubben huvudet är flush, det sitter. Användning och mutterdragare för jobbet att göra det lättare.
7

bort de extra skruvarna. Börja med det sista objektet du tog av hjulet för att ersätta stud i din Passat och arbeta baklänges för att sätta tillbaka dem på fordonet. Dra åt hjulmuttrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76046.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.