Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man balanserar nya däck

Vibrationer kände när du kör över 50 km /h normalt beror på ur balans däck. Det är viktigt att hjulen är så nära perfekt balanserad som möjligt, på grund av de många faror som kan uppstå från att de släpps obalanserad. Däck som inte är korrekt balanserad tenderar att betona olika delar av bilar såsom lagren och Shock System. Även om många människor väljer att ha en professionell balans sina hjul, kan det göras med ett hem kit och några grundläggande bil kunskaper. Saker du behöver
Chalk
hjulbalansering vikter
Wheel
Visa fler instruktioner
1

plocka inte isär gamla hjulvikter. Detta kommer att spara tid och huvudvärk samtidigt balansera hjulet.
2

Center däcket och hjulet på hjulbalansering. Gör detta genom att placera axeln i hjulets nav. Se till att det är så nära perfekt centrerad som möjligt innan säkra den på plats.
3

Ge hjulet en ljus spinn. Den tyngre delen av hjulet kommer att sjunka till den nedre sidan mot marken, medan den ljusare sidan kommer att stiga till toppen medan i balansblock. Använd krita för att markera den lättaste området.
4

sakta börja lägga hjulvikter något under det område som du har markerat med krita. Fixa detta viktade område till 03:00 positionering. Låt hjulet gå försiktigt. Om hjulet stannar på plats, det är perfekt balanserad. Men om det sjunker mot golvet, ta bort lite vikt tills balans uppnås. Om den stiger upp igen, lägga till fler vikter.
5

Remount dina hjul till bilen, vilket gör att varje bit är tätt monterade och säkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76091.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.