Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Felsökning Rubbing Sounds på däck

bilens däck ger kontaktytan som krävs för att få kraften från motorn till marken. Även om det kan låta enkelt, kan många saker gå fel med dem. Anpassad modifikation, eller slitna eller dåligt chocker, kan orsaka gnugga ljud. Lyckligtvis, de är lätta att felsöka. Instruktioner
1

Kontrollera spelet däckblandning på din bil. Placera handen mellan den övre delen av däcket och hjulhuset. Det bör finnas åtminstone två inches av spelet för att motverka nötning. Om det inte finns, och du märker däcken gnugga samtidigt gå över gupp eller stunder som slår gropar, är det troligt att dina chocker inte är tillräckligt styvt för att förhindra fjädringsväg så att kroppen kommer i kontakt med däcket. Du måste antingen ersätta chocker eller höja fordonet tillbaka till sin fabrik ursprungliga höjden.
2

Vrid ratten hela vägen till höger. Kontrollera spelet på framsidan av däcket mot insidan av hjulet foder, dragstången och styrspindeln. Om det drabbar någon av dessa komponenter, dina däck är antingen för stora för din bil och du behöver mindre däck eller bilens camber eller toe är ur läge och måste justeras.
3

Vrid ratten hela vägen till vänster. Kontrollera spelet på baksidan av däcket mot det inre hjulet foder och vapenkontroll (både övre och undre), liksom i styrspindeln. Om däcken vidrör några komponenter, har inriktningen kontrolleras eller däcket ersätts med ett däck med en tunnare kontaktyta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76077.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.