Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Problem Med Kumho Ecsta

Kumho är ett populärt däcktillverkare. Bland sina rader av däck är det Ecsta, vilket är en högpresterande street däck. Den Ecsta linjen har varit i produktion sedan 1999 och har varit framgångsrik i att förbättra Kumho försäljning aktie. Men medan Kumho ECSTA däck har varit populärt med de genomsnittliga bilister, har de aldrig varit populärt med hard core körning entusiaster. Den Ecsta raden av däck, vilket inkluderar många enskilda modeller, har flera problem som måste beaktas när man köper däck till din bil. Hantering på våta ytor
ECSTA

däck kan ha en tendens att sjöflygplan när man tar svängar i svåra regn, och ibland även i endast måttlig nederbörd. "Modifierad" Tidningen rekommenderar inte att köra en bil utrustad med dessa däck vid höga hastigheter i stående vatten. "European Car" påstår att medan däcket kunde hantera hastigheten uppbyggnad i en rak linje, gjorde det inte hantera väl när man svänger.
Noise

"European Car "Tidningen rapporterar att Kumho Ecsta MX gjort en hel del av buller på platt trottoar på grund av utformningen av dess slitbana. Dock fann "Modified" precis motsatsen i sin översyn av Ecsta XS, så tänk på att en svaghet i en modell behöver inte gälla alla ECSTA däck. Car Review hade också samma reaktion.
Bana Livslängd

Car Review visar en tendens till väggar däckslitbana att knäcka relativt snabbt efter köpet. Men "Modified" och European Car både stat som, även om de bara provkörde bilarna försedda med sådana däck för en kort tid, tyckte de byggandet av Ecsta XS och Ecsta MX skulle visa sig vara hållbara.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76082.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.